Menü

Hírek

„Három a Magyar!” akció a CBA-hálózat üzleteiben

Sikeres országos nyereményakciót szervezett a MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. a CBA és Príma üzletekben, valamint a prima.hu-n június közepétől augusztus közepéig.

Jó hír a gluténmentes termékek fogyasztóinak

Gluténmentes és természetes alapanyagokat tartalmazó snack termékcsaláddal jelent meg a piacon az Aby-termékeket forgalmazó Omega Bázis Kft. A lábatlani társaság ügyvezető igazgatója, Deák Csaba a sajtó munkatársainak elmondta, hogy az új termékeket olasz egyetemi élelmiszerkutatókkal együtt fejlesztették ki.

Gyermelyi: közép-európai hegemóniára gyúr a volt tsz-melléküzemág

Annyi tésztát gyárthatnak a most bővített Gyermelyi tésztagyárban, amennyiből egész Magyarországot el lehetne látni tésztával. Egy volt tsz-melléküzemág sikersztorija Komárom-Esztergom megyéből.

Magyar dinnye árasztja el Közép-Európát

A Tesco 8000 tonna hazai termelésű gyümölcsöt exportál a régióba.
Magyarországi üzleteiben mintegy 10 ezer tonna magyar dinnyét értékesít a nyári szezonban a Tesco, míg cseh, lengyel és szlovák üzleteibe további több mint 8000 tonna hazai termelésű gyümölcsöt exportál. A kínálatban a szállítókkal együttműködésben kifejezetten az áruházláncnak fejlesztett dinnyefajták is szerepelnek, például a hosszúkás magszegény és a bébidinnye.

Két aranycsillagot nyert a Gyulai Kézműves Vékony Kolbász

A brüsszeli székhelyű Nemzetközi Íz és Minőség Intézet (The International Taste & Quality Institute) a világ vezető tesztelő szervezete, akik munkájukat a különleges, szuper termékek feltérképezésének és azok promotálásának szentelik.