Menü

Hírek

Eladási csúcsokat döntenek a Wiesbauer-Dunahús új Griller variációi

A Wiesbauer-Dunahús Magyarország legnagyobb grillkolbászgyártói közé tartozik. Hogy a termékkínálat a vevők és a fogyasztók számára még vonzóbb legyen, a cég termékfelelősei úgy döntöttek, hogy új, Gönyűn fejlesztett és előállított grillkülönlegességeket hoznak a piacra. Ezeket az új termékeket Németországba és Ausztriába is exportálják. A fűszeresebb, testesebb grillerek kedvelői mostantól öt új ínycsiklandozó terméket találnak az élelmiszerboltok hűtőpolcain.

Sikeres magyar márkát vásárol meg az ALDI

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. a mai napon bejelentette, hogy megvásárolja az Alföldi Tej Kft. „Kokárdás” márkáját, így hazai története során először szerez tulajdonjogot egy magyar brandben, amellyel évek óta sikeresen működik együtt.

Fogyasztóvédőkkel erősít a Magyar Termék

Együttműködési megállapodást kötött a Fogyasztóvédők Magyarországi Egyesülete (FOME) és a Magyar Termék Nonprofit Kft. mindez tovább erősíti a Magyar Termék védjegyeinek megbízhatóságát. A felmérések szerint azok a fogyasztók, akik megvizsgálják az áru eredetét a Magyar Termék védjegyeit tartják a leginkább megbízhatónak.

Ezrek úsztak Erős Pistával az Univer24-en

Több ezren vettek részt Magyarország egyik legnagyobb uszodai sporteseményén, az Univer24-en. A Kecskeméti Fürdő versenyuszodájában negyedszer tartott hétvégi úszómaratonon Erős Pista támogatásával 26 iskola diákjai, öt civil csapat több száz versenyzője vett részt, mellettük pedig öt hosszútávúszó az egynapos úszás szabályai szerint mérte össze a tudását.

Legyen malacod!

Bárki felnevelheti saját malacát Cégénydányádon anélkül, hogy elmozdulna a foteljéből a Legyen Malacod! program keretében. A virtuális disznóhízlalás célja, hogy elősegítse a minőségi magyar hústermelést, munkát adjon a szatmári település lakóinak, és egymáshoz közelebb hozza a városi és a vidéki embereket.