Menü

Hírek

Szombathelyre került a „Három a magyar” főnyereménye

Öt kisboltot üzemeltető kereskedő, Beszterczi Balázs nyerte a 450 ezer forint értékű Mol-üzemanyagkártyát a METRO-hálózatban lebonyolított „Három a magyar” nyereményjáték fődíját.

Így vásárol a magyar

A magyar élelmiszer megítélése minden szempontból kiváló, mégis tudatosan csupán a magyarok alig egyharmada keresi a hazai termékeket az üzletek polcain – derül ki a Médiaunió Alapítvány legfrissebb vásárlói kutatásából.

Gluténmentes termékek és gyártósor az Omega Bázisnál

Természetes és gluténmentes snack-családdal lépett piacra az ABY-termékeket forgalmazó Omega Bázis Kft. A funkcionális élelmiszereket gyártó lábatlani társaság ügyvezető igazgatója, Deák Csaba elmondta, hogy egyetemi élelmiszerkutatókkal együttműködve sikerült olyan receptúrákat kikísérletezni, amelyekkel nemcsak gluténmentes, hanem egyben természetes alapanyagokat tartalmazó snack-eket és egyéb gluténmentes termékeket tudnak gyártani.

Eddigi legnagyobb nyereményakcióját indította el a Magyar Termék

Az elmúlt nyolc év legnagyobb közös marketingakcióját szervezte meg a MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. Az idén új rekord született: 15 cég vesz részt a játékban, amelynek nő a nyereményalapja és a reklámbüdzséje is, a főnyeremény pedig egy Opel Crossland-X, amit akár egy szalvéta megvásárlásával is megszerezhet a szerencsés nyertes.

„Három a Magyar!” akció a CBA-hálózat üzleteiben

Sikeres országos nyereményakciót szervezett a MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. a CBA és Príma üzletekben, valamint a prima.hu-n június közepétől augusztus közepéig.