Menü

Hírek

Tizenkétmilliárdos tejipari fejlesztés Debrecenben

Tizenkétmilliárd forintos beruházással 181 új munkahelyet hoz létre Debrecenben az Alföldi Tej Kft., a munkahelyteremtést 120 millió forinttal támogatja az önkormányzat.

Sajtóút Halmajugrán

Pesti bérek Halmajugrán? Naperőmű a visontai lignitbánya szomszédságában? Aki a térségről máig a nyolcvanas-kilencvenes évek földrajz tankönyveiből ismert képet őriz a fejében, annak számos meglepetéssel szolgál a vidék. Heves megye, közelről.

Minden harmadik kosárba Mizse kerül

Ma már minden harmadik vásárló a Lajosmizsén palackozott Mizse ásványvizet választja, kiváló minősége és optimális ásványianyag tartalma miatt. Az egyre növekvő igényeket a gyártó csak úgy tudja kielégíteni, ha az éves kapacitását jelentősen megnöveli.

Átadták „Az év legsikeresebb promóciója 2016”-díjakat

A Trade magazin szervezésében idén kilencedik alkalommal került megrendezésre a díjátadó ünnepség. Az idei megmérettetésre 6 kategóriában 40 pályamunka érkezett az FMCG piac szereplőitől.

Magyar tradícióból merít az Univer

2 600 000 – ennyi üveg Erős Pistát ad el egy évben az Univer Product Zrt., amelynek a Pistája már olyan erős, hogy 2016-ban hungarikummá minősítették másik meghatározó márkájával, a Piros Arannyal együtt. A magyar tulajdonban lévő, kecskeméti székhelyű cég a
MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. alapítóinak egyike, a kezdetektől hitt abban, hogy érdemes létrehozni és fejleszteni egy olyan szervezetet, amely megbízhatóan tanúsítja a termékek magyar eredetét.