Hírek

Több a magyar termék a hazai piacon

Az elmúlt években folyamatosan nőtt a magyar élelmiszerek iráni kereslet a hazai boltokban, 2010-ben 75 százalék volt a magyar termékek aránya a piacon, ez mostanra 80 százalékra nőtt - mondta a földművelésügyi miniszter.

Vége a sztrájknak a Pick üzemében

A Pick pécsi üzemében csütörtök reggel hattól tartó sztrájk fél tizenkettőkor befejeződött, a munkavállalók dolgozni kezdtek, a termelés beindult.

INNOVÁCIÓS FÓRUM

Az elkövetkező EU költségvetési időszak egyik fő jelszava és irányvonala az innováció. A „MAGYAR TERMÉK” Nonprofit Kft. ennek szellemében tartotta idei első szakmai rendezvényét.

Németország – Ausztria – Svájc: Egyre több fogyasztó keresi a hazai termékeket

Németországban, Ausztriában és Svájcban (DACH) töretlen a kereslet a hazai élelmiszerek iránt – ez derül ki az A.T. Kearney vállalkozási tanácsadó cég tanulmányából.

Új ügyvezető a Nestlé Hungária élén

2015 januárjától Jean Grunenwald tölti be a Nestlé Hungária ügyvezető igazgatói pozícióját. A szakember 24 éve dolgozik a Nestlé kötelékében, a Purina állateledel üzletág közép-európai regionális vezetői posztjáról érkezett a magyarországi megbízatásra.

ÚJABB ELISMERÉSEKKEL GAZDAGODOTT A DETKI KEKSZ KFT.

Az elmúlt egy-két év minden bizonnyal az egyik legjelentősebb állomásként szerepel majd a kekszeket és linzereket gyártó Detki Keksz Kft. történetében.