Hírek

Szlovák kiskereskedelem: tájékoztató, hogy a termék hány százaléka hazai

Szlovákiában a kiskereskedelmi láncokat arra kötelezték, hogy tájékoztassák a vásárlókat termékeik eredetéről: az ezt tartalmazó táblákat a boltok bejáratán kell elhelyezni.

Londoniaknak is süt a Fornetti

Sorra nyílhatnak a Fornetti-üzletek Londonban, miután kedvezően alakult a tavaly tesztjelleggel indított boltok forgalma.

Így védték a magyar termékeket a reformkorban

Már a reformkor törekvései között fontos helyet foglalt el a hazai gazdaság felemelkedése.

Százezer új munkahelyet teremthetne a zöldség-gyümölcs ágazat

Százezer új munkahely jöhet létre a zöldség-gyümölcs ágazat fejlesztése révén a magyar mezőgazdaságban a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (FruitVeB) elnöke szerint.

Jó helyre került a 11 milliós fődíj

2013. január 16. - a dátum, mely két szerencsés fiatalnak megváltoztatta az életét. Ezen a napon történt meg ugyanis „A legnyerőbb magyar kollekció” elnevezésű nyereményjáték fődíjának sorsolása. A promóciót nyolc Magyar Termék Nonprofit Kft. tag – Cerbona, Detki Keksz, Forest-Papír, Házi Piros, Mary-ker, Pentafrost, Tatár Pékség és Univer – hirdette meg 2012. május 1 és december 31 között.

Hazai siker: ez az, ami válságban is jó üzlet

Csúcsminőségű termékeinek köszönhetően a néhány éve kezdődött gazdasági válság sem tudta megrengetni a Herendi Porcelánmanufaktúrát.