Menü

Ági Nektár Kft.

 

Név: Ági Nektár Kft.

Cím: 1013 Budapest, Krisztina krt. 51. 5/2.

Telefon: +36 20/536-5599

Email: info@aginektar.hu

Honlap: www.agiszorp.hu

Az Ági gyerekkorunk óta kínál közös élményeket és emlékeket az egész család számára. A megújult Ági szörpök a gyermekkor hangulatát, a nagyi szörpjeit idézik.

A 2006-ban alakult 100%-ban magyar tulajdonú Ági Nektár Kft. átgondolt termékfejlesztés után 2010-ban jelent meg a piacon az Ági gyümölcsszörp termékcsaláddal. Első ízei 0,7l-es környezettudatos, visszaváltható üvegben a klasszikus Jaffa és Málna mellett a közkedvelt Bodza- lime, valamint a fanyar Meggy és a nyarat idéző Szamóca volt. A következő években további ízekkel bővült a kínálat, hamar népszerű és keresett termék lett az Ági Citrus, a különleges Áfonya és a Vadmálna szörpvariánsok. Az egyedülálló Ági Lime- menta hűsítő és frissítő, akár egy alkoholmentes Mojito.

Minden 0,7l-es Ági szörp a gyümölcs eredeti vitamintartalmán felül tartalmaz hozzáadott C-vitamint, viszont nem tartalmaz tartósítószert és édesítőszert. Egészségtudatos fogyasztókra gondolva készült el az alacsony kalóriatartalmú szörpök receptúrája három népszerű ízben: Jaffa, Málna és Lime-menta. A csökkentett cukortartalmú termékek az 50%-kal alacsonyabb cukortartalom mellett stevialevél kivonattal és édesítőszerekkel készülnek.

Az Ági gyümölcsszörpök gyümölcstartalmuknak köszönhetően visszaadják a gyümölcsök ízét, zamatát. Magas szárazanyag tartalmuk miatt a sűrű, tömény szörpök nagy arányban hígíthatóak.

A fenti ízválaszték ugyancsak elérhető 1l-es PET palackban is, mely termékek összetételüket tekintve 30%-kal kevesebb cukrot tartalmaznak.

Az Ági szörpök a cég saját, IFS FOOD tanúsítvánnyal rendelkező üzemében zárt rendszerben készül, a leggondosabb odafigyelés mellett.

Kedvenc Ági szörpjei elérhetőek a multinacionális hálózatok áruházai (Tesco, Auchan, Spar, Metro) és a hazai láncok egységei (CBA, Coop, Reál H.) mellett független kis- és nagykereskedelmi boltokban is.

Legújabb fejlesztésünk, a szörppiacon forradalmi, CSEPPMENTES kupakkal készült Ági szörpök mind 0,7l mind 1l-es kiszerelésben, mely mostantól higiénikus adagolást biztosít fogyasztóink számára.