Menü

Bábolna Élelmiszeripari Kft.

Cím: 1081 Budapest, Kun utca 4. Fsz. 7.

Telefon: +36 56/590-550

Email: rendeles@naturalmeat.hu

Honlap: www.naturalmeat.hu

 

 

 

   

A Bábolna Élelmiszeripari Kft. a jelenlegi tulajdonosi szerkezetével 2009. októberétől működő gazdasági társaság. A vállalat fő tevékenysége az élelmiszer kereskedelem, különös tekintettel a gyorsfagyasztott, panírozott hústermékekre. Kiterjedt üzletkötői hálózat, jól szervezett rendelés felvétel, korszerű informatikai-, vállalatirányítási rendszer segítségével sikerült elérni, hogy jelenleg a vállalat által forgalmazott termékek megtalálhatók az ország minden pontján, külföldi és magyar áruházláncok jóvoltából pedig országhatáron kívül is.

A Natural Meat Kft., mint az ország egyik legfiatalabb, panírozott termékek gyártására létesített továbbfeldolgozó húsüzeme, 2006-ban kezdte meg működését a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Törökszentmiklóson.

Újonnan épült, 100 %-ban magyar tulajdonú termelőüzemünk olyan korszerű gyártási technológiával és modern gépsorokkal rendelkezik, ami maradéktalanul megfelel az Európai Unio, valamint a magyar élelmiszergyártás által megkövetelt szigorú előírásoknak.

Jelenleg panírozott, elősütött, gyorsfagyasztott termékek előállítását végezzük három műszakban.

Engedéllyel rendelkezünk minden fajta állati (baromfi, sertés, marha, hal) és zöldség alapú termék előállítására.

Jelenlegi eszközparkunk, gyártási technológiánk, valamint a gyártást irányító és végző szakembereink biztosítani tudják a legmagasabb fokú rugalmasságot az előállított végtermékek méretében, formájában, ízvilágában valamint csomagolásában, így képesek vagyunk egyedi, saját márkás termékek sorozatgyártására is.

A gyártási követelmények betartását és a termékek nyomon követését korszerű informatikai hátterünk felügyeli.A gyártás minőségének állandó, magas szinten tartását belső kontrolling rendszerünk garantálja.