Menü

BOX PRINT - FSD PACKAGING Kft.

Cím: 5516 Körösladány, Lenkei utca 1.-1.
Tel: +36 (66) 522-910
E-mail: boxprint@boxprint.hu 
Honlap: http://www.boxprint.hu/

A BOX PRINT – FSD PACKAGING Kft. két magyar tulajdonú csomagolóanyagokat gyártó nyomda erőforrásainak és összesen 33 évnyi tapasztalatának egyesítésével jött létre- A Box Print Kft. 2016 nyarán szerzett többségi tulajdonrészt az FSD Packaging Kft.-ben, majd 2017 januárjában az FSD Packaging beolvadt a Box Printbe.

Elsősorban az FMCG szektornak, valamint mezőgazdasági, és egyéb ipari gyártó cégeknek szállítunk különböző csomagolóanyagokat. Termékeink a világ 30 országában megtalálhatók az áruházak polcain.

A Körösladányban működő üzem 49 fő álladó munkatársat foglalkoztat, és 73-an dolgoznak a cég dunaharaszti nyomdájában. Gépparkunk, ügyfélkörünk és személyi állományunk nagyon jól kiegészíti egymást, így partnereink igényeit még hatékonyabban és szélesebb termékpalettával szolgálhatjuk ki.

A Box Print – FSD küldetése, hogy kiemelkedően versenyképes szolgáltatást nyújtson az FMCG szektor csomagolási igényeire. Technológiáink és módszereink révén rugalmasak vagyunk: a kkv-k és a nagyvállalatok számára is ideális megoldásokat tudunk nyújtani. Képesek vagyunk gyorsan igazodni a piac igényeihez, a változó környezet fejlődésre inspirál minket. Az értékteremtő kékességünk fokozását a folyamatos fejlesztés módszereivel biztosítjuk.

Célunk, hogy vevőink számára kiemelkedő, világszínvonalú értéket teremtsünk szolgáltatásainkkal és termékeinkkel.