Menü

Brilliance Tisztítószer Gyártó Kft.

Cím: 1211 Budapest, Színesfém utca 23/1.

Telefon/fax: +36-1-425-2726

E-mail:  international@brilliance.hu

Honlap: www.brilliance.hu és www.speeder.hu

A Brilliance Kft-t egy testvérpár 1995-ben alapította. Mindig is professzionális tisztítószerek gyártásával foglalkoztak az élelmiszeripar, vendéglátóipar és közületek számára. Alapelvük, hogy a minőségben nincsen kompromisszum, ez tetten érhető több mint 60 féle termékükön. Reagálva a piac vásárlási szokásainak átalakulására, egy alapos felmérést végeztek, amiben nyilvánvalóvá vált, hogy jelenleg a háztartási „olcsó” kategóriás tisztítószerekkel kapcsolatban a vevők hűsége egyre kisebb.

Jelenleg nem sok választási lehetősége adódik annak, aki, elérhető áron hatékony és gyorsan ható tisztítószert szeretne használni otthonában. Éppen ezért 2011-ben a kiskereskedelmi hálózatok számára kifejlesztettek egy termékcsaládot, Speeder® márkanéven.
Fontosnak tartják, hogy részt vegyenek a Magyar Termék mozgalomban, hiszen a vevők figyelmét fel kell hívni arra, hogy mely termékek azok, amelyek magyar munkaerőt alkalmaznak és a magyar gazdaságot erősítik. Ez nem csak céges ügy, közérdek is. Így 2012-ben jelentkeztek a Magyar Termék tagjainak sorába. Ezért büszkén használják a Hazai termék védjegyet termékeik népszerűsítésére.