Menü

Dombegyházi Euro Tész Kft.

Cím: 5836 Dombegyház, Nyéki major 0165/9
Tel./Fax: +36 68 432 212
E-mail: eurotesz@globonet.hu

Társaságunk 1999-ben alakult 23 alapító taggal, jelenlegi taglétszám 58 fő.
2003. 02.12.-én az „előzetesen elismert „TÉSZ” minősítést kaptunk.
2004.04.21-én az FVM végleges zöldség-, gyümölcs termelői értékesítő szervezetként ismerte el zöldség-gyümölcs és feldolgozásra szánt termékek kategóriákban
A TÉSZ tagjai döntő többségben intenzív módon, öntözéses gazdálkodást folytatnak. A gazdálkodáshoz szükséges gépi eszközök teljes egészében rendelkezésre állnak, melyek a TÉSZ és a tagok tulajdonában vannak.
Tevékenységünket a Dél-Alföldi régió déli részén Dombegyház környékén végezzük.

A Dombegyházi EURO TÉSZ Kft. célja a biztonságos és egyenletesen jó minőségben előállított és forgalmazott termékeken keresztül a vevők igényeinek messzemenő kielégítése, a fogyasztók biztonságának garantálása.
Minőségiránti elkötelezettségünk, és a fogyasztók egészségének védelmének érdekében a társaság Global G.A.P., és HACCP minőségbiztosítási rendszereket üzemeltet, a felsorolt rendszerek alapelveit tiszteletben tartja, alkalmazza, munkavállalóinak szakképzettségét folyamatosan szinten tartja, és frissíti.
A Kft. vezetőinek, és munkavállalóinak gondolkodásában, és a termesztési gyakorlatban elsődlegességet élvező minőségi, és élelmiszerbiztonsági szempontok növelik a bizalmat a Dombegyházi EURO TÉSZ Kft által forgalmazott termékek iránt, amely egyben alapvető záloga a Kft. eredményes munkájának.

A mosott, tisztított, osztályozott, görögdinnye előállítása, csomagolása, különböző igények szerint kartondobozba, papír, és műanyag konténerbe, és rekeszbe.
Válogatott, osztályozott sárgadinnye csomagolása, igényekhez mérten.
Különböző tisztított, és osztályozott hagymafélék belföldön, és európai piacokon történő értékesítése, netzhálóban, netz/raschel zsákban.  Különböző műanyag, és papír rekeszekben.
A csomagolás típusa, és egység kiszerelése egyéni vevői igényekhez igazítva változtatható.
Képviseljük magunkat a belföldi, és export piacainkon legfontosabbak frisspiaci értékesítés vonatozásában is, valamint nem elhanyagolható áruházláncoknál betöltött szerepünk sem, míg a feldolgozóipari értékesítés kapcsán a hűtőházak és konzervgyárak is alkalmazzák megbízható minőségű termékeinket.
A fenti igények kielégítését biztosítja a 2012-es év óta rendelkezésre álló hagyma szárító, és hűtő rendszer, amely automatizált nyomólevegős technológiával -5 és +35oC közötti hőmérsékletet és megfelelő páratartalmat biztosít, így egy évig minőségromlás nélkül tárolható a termék.