Menü

Duna-Dráva Cement Kft.

Cím: 2600 Vác, Kőhídpart dűlő 2.

Telefon:(27) 511 700

E-mail: ugyfelszolgalat@duna-drava.hu 

Honlap: www.duna-drava.hu

A Duna-Dráva Cement Kft. hazánk egyik meghatározó építőanyag-gyártója, amely cementet, transzportbetont, valamint kavics és beton-adalékanyag termékeket állít elő és szolgáltatásai a betontechnológia teljes spektrumára kiterjednek. A vállalat két, németországi székhelyű építőanyag-ipari társaság, a HeidelbergCement Group és a SCHWENK Zement KG 50-50 százalékos tulajdonában van.  CementBeton és Kavics üzletágai, valamint a Beton Technológia Centrum Kft. közel 500 alkalmazottat foglalkoztatnak. Éves konszolidált árbevétele 2016-ban meghaladta a 44 milliárd forintot. A DDC gazdasági eredményeivel kapcsolatos információk eléréséhez kérjük, keresse fel a http://e-beszamolo.kim.gov.hu/ internetes oldalt, ahol részletes információkat, nyilvános üzleti beszámolókat találhat.

A Társaság jelenleg két hazai cementgyárban állít elő cementet, Dél-Dunántúlon Beremenden, és Pest megyében Vácott. A váci gyár 2013-ban ünnepelte fennállásának 50. évfordulóját, a beremendi cementgyártás pedig több mint 100 éves hagyománnyal rendelkezik. A két tulajdonos az elmúlt évek, évtizedek során a Duna-Dráva Cement Kft. mindkét gyárában jelentős fejlesztéseket hajtott végre a modernizáció és a környezetvédelem jegyében. 2014 őszén a DDC 7 cementterméke megkapta a rangos Magyar Termék, 4 cementterméke pedig aHazai Termék minősítést. A 2015 tavaszától forgalmazott új zsákcsomagolásokon már könnyen észrevehetőek e védjegyek logói, amelyek segítenek, hogy hazai alapanyagokból készült cementterméket választhassunk. 

A Duna-Dráva Cement Kft. és leányvállalatai a múltban már önállóan is bizonyították, hogy szakterületük kiemelkedő képviselői – 2013. október 1-től pedig egységes vállalatként, DDC néven folytatják tevékenységüket.