Menü

Ferihegy Kft.

H-2220 Vecsés, Új Ecseri út 2.
Tel.: +36 29 350 121
Fax: +36 29 352 573
E-mail: info@ferihegykft.hu
Honlap: www.ferihegykft.hu

Vállalkozásunk két vecsési család összefogásával 1994-ben alakult azzal a célkitűzéssel, hogy a vecsési savanyú káposzta előállítását - a termesztéstől az értékesítésig - egy kézben összpontosítsa.

Elmondhatjuk, hogy a hőkezeléssel tartósított, fehérborral ízesített savanyított káposztánk mind a fajta- , mind a technológia alkalmazásában megőrizte a hagyományokat ,és harmonikus ízével, könnyen hozzáférhető, tartósítószertől mentes élelmiszert biztosít fogyasztóink részére.

Cégünk 2000-ben 1700 nm-es raktár- és irodaépülettel bővült.

2005-től üzletrész kivásárlása után, társaságunk egy család vezetése alatt áll. Az ezt követő beruházások során feldolgozó gépsorunkat teljes egészében lecseréltük, ami így a legszigorúbb minőségi követelményeknek is megfelel. Konzerves savanyított káposztánkra egyedi védettséget kértünk és kaptunk. Később elkezdtük a tasakos savanyított káposzta és egyéb savanyúságok gyártását.

Elnyertük három multinacionális cég sajátmárkás termékének tenderét, emellett elindult saját márkánk megismerése is.

Csomagolási technológiánknak köszönhetően tisztán tartósítószer mentes termékeket kínálunk vásárlóinknak.

2009-től üzemünkben egy átfogó átalakítás és beruházás után megkezdtük a húsos konzerves készételek gyártását.

Célkitűzésünk:

Célunk , hogy cégünk eddig elért gazdasági eredményeit és piaci részesedését megtartsuk, illetve növeljük.

Ezért kiemelten figyelünk a minőségi munkavégzésre, a korszerű technológiára, a határidős teljesítésre, a vásárlói visszajelzésekre, észrevételekre. Fogyasztóink számára egészséges, tartósítószer- és adalékmentes élelmiszert kínálunk, ami a korszerű táplálkozás igényeinek minden szempontból megfelel.