Menü

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

H-5540 Szarvas, Ipartelep 531/1.
Tel.: +36 66 621-500
Fax: +36 66 621-507
E-mail: kapcsolat@gallicoop.hu
Honlap: www.gallicoop.hu

Az alapítók hitvallása és a Gallicoop küldetése az, hogy a fogyasztók számárabiztonságos és jó minőségű termékeket állítsunk elő, amelynek köszönhetően a 25 év alatt piacvezető szereplőjévé váltunk a hazai piacnak. A felelős vállalati működés jegyében kiemelt fontosságot tulajdonítunk afenntartható működés elvének. Az élelmiszeripar, és azon belül a baromfitartás- és feldolgozás jelentős környezetterheléssel jár, ezért a cég működése minden területén hangsúlyt helyezünk a környezetbarát megoldások alkalmazására, bevezetésére, amellyel versenytársainknak is példát kívánunk mutatni.

A hulladékok korszerű és környezetbarát módon Magyarország legnagyobb kapacitású biogáz üzemében kerülnek feldolgozásra.
Saját biológiai szennyvíztisztítót építettünk, ennek révén szennyvíz nem hagyja el a telep területét, ezért egyharmadával csökkent a város szennyvíztisztítójának terhelése is.
Saját vízbázissal rendelkezünk, központi telep- helyünkön 7 db mélyfúrású kút működik.

Társaságunk az ország legnagyobb zárt rendszerű pulykahús-termelő integrációjával rendelkező vállalat. Tevékenységünk két fő területre bontható:

Az egyik a termelési és értékesítési rendszer, amelybe beletartozik a pulykakeltetés és a felhizlalt pulykák feldolgozása, a húskészítmények előállítása, valamint értékesítése.
A másik a termelési integráció, amely felöleli a feldolgozásra kerülő pulykák előnevelését, hiz- lalását, de az ehhez szükséges tojástermelést és törzstartást is, amit külső partnereink végeznek.

A fentiek jelentik a „szántóföldtől az asztalig” működési vertikumot, amelyben a munkafo- lyamat minden lépését ellenőrizzük, a speciális baromfitakarmány előállításától a pulyka fel- nevelésén, feldolgozásán és csomagolásán át egészen a végtermék piacra kerüléséig.

A Gallicoop termékeinek magas minőségét és biztonságát a 6 csillaggarantálja: magyar tulajdon, magyar munkaerő, magyar alapanyag, magyar szakértelem, magyarországi feldolgozás, magyar takarmány.