Menü

Glósz és Társa Pénzügyi Tanácsadó és Gazdasági Szolgáltató Kft.

H-1051 Budapest, Arany János u. 15. III. lph. III. emelet 5. ajtó
Tel.: (+36 1) 302 4443
Fax.: (+36 1) 354 0521
Webcím: www.glosz.hu
E-mail: glosz@glosz.hu

 

Glósz és Társa - Gazdálkodás a pénzügyi adottságokkal és lehetőségekkel

 

Társaságunk két évtizede nyújt vállalkozások részére pénzügyi tanácsadói szolgáltatásokat. Ez alatt közel 2000 sikeres ügyletet valósítottunk meg, mintegy 250 milliárd forint közvetítésében vettünk részt, közreműködésünkkel több száz új munkahely létesült.

Szolgáltatásaink:

Forrásszerzés: Szolgáltatásunk a vállalkozások részére pénzügyi források megszerzésére irányul. Tevékenységünk átfogja a pénzügyi vállalkozások köréből elérhető pénzintézeti forrásokkal (hitel, lízing), valamint a magyar és európai-uniós pályázatokkal (vissza nem térítendő támogatások) összefüggő feladatokat. Szolgáltatásunkat a teljes körűség jellemzi: hitelkérelem és pályázat elkészítése, finanszírozó felkutatása és versenyeztetése, képviselet a forrás megszerzéséig. Tevékenységünket független pénzügyi tanácsadóként végezzük.

Pénzügyi projektmenedzsment: Szolgáltatásunk a hitellel és a vissza nem térítendő támogatással megvalósításra kerülő fejlesztések pénzügyi lebonyolításához szükséges tanácsadói feladatok ellátására irányul: finanszírozási szerződések megkötése, projektdokumentáció vezetése, forráslehívás és pénzügyi elszámolás lebonyolítása, jelentések elkészítése, helyszíni ellenőrzések bonyolítása.

Gazdasági tanácsadás: Szolgáltatásunk több részből áll. A hitelképesség megszerzésének és fenntartásának támogatása mérlegmenedzsment, kontrolling rendszerek kialakításával. Ügyfeleink gyakori igénye a vállalati érték megállapítása, a cégértékesítési folyamat bonyolítása és támogatása. Társaságunk biztosítani tudja az innovatív ötletek üzleti célú hasznosításához szükséges iparjogvédelmi és gazdasági konzultációs hátteret.

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre! Kérje segítségünket, ajánlatunkat!

"Két évtized, hosszú út a tapasztalatig. A tapasztalat megbízhatóság, biztonság és erő. A tapasztalat megértés, szelídség és mosoly. A tapasztalat." Glósz és Társa

Védjegyet viselő szolgáltatások


- forrásszerzés
- projektmenedzsment
- gazdasági tanácsadás
- innovációs menedzsment