Menü

Hungaro Pasta Élelmiszeripari és Kereskedelmi Kft.

Név: HUNGARO PASTA KFT.

Cím: H 2371 Dabas, Nefelejcs utca 21.

Telefon: +36 30 931 8062, +36 30 488 2361, 

Fax: +36 29 364 327

Email: info@hungaropasta.hu

Honlap: www.hungaropasta.hu

 

A Hungaro Pasta Kft.-t 2003-ban több mint 13 éves tésztagyártási tapasztalattal a tarsolyunkban alapítottuk.

A sok év alatt szerzett ismeretek, tapasztalatok egyértelművé tették számunkra a célt. Olyan száraztészta gyártó üzemet szerettünk volna létrehozni, ahol a legfontosabb a folyamatosan ellenőrzött, a lehető legtökéletesebb minőségű száraztészta előállítása, ahol az üzem és minden terméke maximálisan megfelel minden alkalmazandó jogszabály követelményeinek, az állami és az uniós előírásoknak, a vevők legnagyobb megelégedésére.

Nem szerettünk volna egy lenni a sok közül, hanem a sok között azaz EGY.

Céljaink eléréséhez olyan neves támogatóra leltünk, mint a La Parmigiana Slr. , akik az olaszországi tészta-gépgyártás egyik legtekintélyesebb múlttal és dinamikus jövővel rendelkező cége. Nekik köszönhetően álmaink kezdtek megvalósulni, hiszen sikerült elnyernünk a nagyon megtisztelő „Közép-Európai Referencia Üzem „címet, mely többek között azzal a hatalmas előnnyel jár, hogy legújabb fejlesztéseiket és forradalmi vívmányaikat itt Magyarországon, a mi üzemünkben próbáljuk ki és teszteljük a gyakorlatban.

Ez a tény, céljaink, valamint elhivatottságunk biztosíték arra, hogy álmaink valóra válnak, üzemünk rövid időn belül Magyarország egyik legmegbízhatóbb minőséget előállító száraztészta-gyártó üzeme lesz, s nevét minden tészta-fogyasztó ismerni és termékeinket szeretni fogja.2013- ban, valamint 2015-ben benyújtott  nyertes pályázatok  eredményeképpen sikerült gyártás-kapacitásunkat megduplázni, mely lehetővé teszi számunkra, hogy termékpalettánkat tovább bővítsük – még több vásárlói igénynek tehessünk eleget.

Jelenleg egy 2000 m2-es üzemben dolgozunk, melyet kizárólag a legmodernebb, uniós szabványoknak maximálisan megfelelő, csúcstechnológiával szereltünk fel és bővítünk folyamatosan. Jelenleg napi 15000 kg száraztészta előállítására vagyunk képesek.

2017-ben emeltszintű IFS minősítést szereztünk, melynek szigorú előírásait megtartva készítjük termékeinket. Reméljük fogyasztóink legnagyobb megelégedésére.

Feltöltés alatt