Menü

Icopal Kft.

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Zrínyi M.u.6.

Tel: +36 88 590 893

E-mail: info.hu@icopal.com

Honlap:www.icopal.hu

 

Az ICOPAL a világ vezető vízszigetelő anyag gyártója az alépítményi szigetelések, lapostető szigetelések piacán. A szakértők a lapos tetők vízszigetelésére specializált termékeit a piac legtartósabb, leghatékonyabb és legrövidebb kivitelezési idővel rendelkező típusai között tartják számon.

A vízszigetelések területén a természetben megtalálható, az ókori időktől használt szigetelőanyag, a bitumen alkalmazása a korszerű technológiák fejlődésével vált általánossá az építőiparban. A bitument a szigetelés-technológiában tömítésekhez és ragasztáshoz masszaként, nagy felületű szigetelésekhez elsősorban bitumenes lemez formájában alkalmazzák.

Az alépítmények és lapostetők szigeteléshez alkalmazható bitumenes szigetelő lemezek gyártása az ICOPAL zalaegerszegi gyárában folyamatos minőségellenőrzés mellett folyik. A gyártás, valamint a kereskedelmi anyagok forgalmazása területén az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek megfelelő minőségmenedzsment rendszert alkalmaznak.

A bitumenes lemez számos előnnyel bír, hiszen egyenletes vastagságú, mechanikai hatásoknak jól ellenálló szigetelőréteget képez, megfelelő alkalmazásával még a bonyolult részletképzések is kialakíthatók idegen anyag alkalmazása nélkül. Mivel a bitumen víz- és fagyálló valamint korhadás-álló, ezért hosszú élettartamú, biztonságos és komplex megoldást nyújt mind az új épületek szigetelésénél, mind pedig tetőfelújítások területén.

A szigetelőlemezek mellett az ICOPAL termékpalettáján megtalálhatók a szigeteléshez szükséges kiegészítő termékek, oldószer alapú és emulziós bitumenes kellősítők, tömítő, ragasztó-, és kiöntőmasszák, kiegészítő elemek, továbbá útépítésnél használt termékek (hídszigetelő lemezek, hézagkitöltő massza).

Meggyőződésünk, hogy munkánkkal hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy a termékeink felhasználásával kivitelezett szigetelések és egyéb épületszerkezetek megbízhatóak és tartósak legyenek.