Menü

Kochs Torma Kft.

H-6100 Kiskunfélegyháza, I.ker 241.
Tel: +36 76-559-400
Fax: +36 76-463-334
E-mail: info@hu.kochs.cc
Honlap: www.kochs.cc

BEMUTATKOZÁS

A tormának helye van minden családban, minden étteremben, mert nemcsak rendkívül finom, de nagyon egészséges is. A KOCH család több, mint 100 éve a legnagyobb odafigyeléssel foglalkozik ezzel a fantasztikus növénnyel, hogy a vásárlók asztalára kiváló minőségű termékek formájában jutathassa el. A cég 1988 óta van jelen Magyarországon – hiszen a termesztési feltételek kiválóak a nagy hagyományokkal rendelkező tormának, ráadásul a magyar munkaerő jól képzett és megbízható.

Az évek során a KOCHs a tormakészítmények mellett számos új terméket vezetett be a hazai piacon is: többek között mustárokat, önteteket, szószokat, ételízesítőket kínál fogyasztóinak. Nagyon népszerű a KOCHs Junior 100%-ban tartósítószer-mentes termékcsaládja, mely a legkisebbek ízlését igyekszik kiszolgálni. A Junior termékek, csakúgy mint mindegyik más is, nagy gonddal váogatott alapanyagokból, saját receptúrák alapján készülnek.

A KOCHs termékeket a vásárlók megtalálják Európa-szerte – az egyes országokban a cég a termékpaletta összeállításánál nagy figyelmet fordít a helyi étkezési szokásokra. Ennek köszönhetően született meg a magyaros Kiskunfélegyházi termékcsalád, mely a hazai gyomroknak kedves ízeket vonultatja föl.

Fedezze fel a torma különleges világát a KOCHs-szál!