Menü

Lissé Édességgyár Kft.

Cím: 8360 Keszthely, Külső-Zsidi út 2.

Tel: 83/ 510-651

Email: info@lisse.hu

Honlap: http://www.lisse.hu

A LISSÉ Édességgyár Kft. 2005 óta gyártja népszerű termékeit, melyekkel nem csak a hazai, de a nemzetközi piacon is töretlen a sikere.

A Balaton nyugati – medencéjében működő, több mint 10 éves 100% magyar tulajdonban levő vállalkozás számára rendkívül fontos, hogy folyamatosan lépést tudjon tartani a fejlődéssel, a piaci viszonyokkal és követelményekkel. Több pályázaton nyert támogatást az elmúlt évek során, melynek köszönhetően cég folyamatosan bővül, s a hazai és külföldi piac egyre nagyobb részét tudja kiszolgálni széles körben. A legutóbbi, 2016 májusában nyert pályázat egy komplex kapacitásbővítési beruházást tesz lehetővé a gyártáshoz kapcsolódó eszközök és az infrastrukturális beruházás által.

Prémium kategóriás édességeik és szezonális termékeik szinte mindegyik multinacionális kereskedő cég polcain megtalálhatóak (Lidl, Tesco, Metro) illetve szerepelnek hazai láncok (Coop, Reál, CBA), magán- és nagykereskedések, benzinkutak (Mol, Shell, OMV) kínálatában is. Európa 11 országában jelent meg, s folyamatosan bővíti nemzetközi lehetőségeit.

A láncokkal kötött szerződések alapfeltétele volt a minőség iránti elköteleződés, így a HACCP rendszert kiegészítették 2010-ben az ISO-9001-el, majd 2012 óta IFS Food tanúsítvánnyal, 2018-ban Tesco audittal rendelkeznek.

A LISSÉ kizárólag minőségi és természetes alapanyagok felhasználásával dolgozik. Transzzsírsavmentes termékei közt a laktóz – és glutén érzékenyek, sőt a vegetáriánus és vegán étrendet követők is találnak kedvükre valót!