Menü

Magyarvíz Kft.

Székhely: 6050 Lajosmizse, Elkerülő út 5.

Cégjegyzékszám:03-09-117430

Adószám:11986139-2-03

 

A Magyarvíz Ásványvíz Kft. sikertörténete 2002-ben kezdődött. Szakítva a hazai szokásokkal, a San Benedetto Primavera Ásványvízhez alacsony ásványianyag-tartalmú víz lelőhelyet keresett, melyet Lajosmizse határában meg is talált. A település határában megépült a 8000 négyzetméteres csarnokunk, palackozó üzemünk és az 5000 négyzetméteres raktárunk.

2008 óta 59 millió palackról 2016 év végére 200 millió palackra növeltük termelésünket. A titok a folyamatos fejlesztés, melynek keretében a San Benedetto új gépsorral, új töltősorral, műanyag címkézővel és raktárral gazdagodtunk. A fejlesztések hozzájárultak ahhoz, hogy a palack súlyát 26-27 grammra csökkentsük, ami környezetvédelmi szempontból is fontos számunkra, valamint a súlyalapú termékdíj bevezetésével versenyelőnnyé vált. Új töltő gépsorunk lehetővé tette a 2 literes kiszerelés bevezetését.

A kezdetben döntően sajátmárkás termékek gyártásától a 2012-es évben jutottunk el a nagy sikert jelentő Év terméke díjhoz, melyet a fogyasztók szavazatai alapján a Mizsével nyertünk el. A Mizse termékcsaládot ebben évben újabb taggal bővítettük, bevezettük a szuperkompakt 1 literes változatot, amely kiváló szomjoltó az egész családnak, praktikus mennyiség sportoláshoz, de az utazó és kézitáskába is könnyen belefér. 2013-ban pedig elnyerte az Év terméke díjat.

2015-ben megkaptuk az IFS 2015 tanúsítványt, éves szinten már közel 200 millió palack ásványvizet állítunk elő, melynek nagyobb részét a Mizse és Primavera márkák értékesítése teszi ki. Szintén ebben az évben mutatkoztak be a Mizse erdei gyümölcsös, citromos és bodzás ízesítésű ásványvizek.Mindkét márkánkkal imázs építésbe kezdtünk, a Primaverával különbözős sportesemnyeket támogatunk, a Mizsével teljes megújulásba kezdtünk, amely a következő években is folytatódik.