Menü

Mar-Ne-Váll Kft.

Cím: 4030 Debrecen, Diószegi út 7.

Tel: +36  (56) 590 561

Email: info@marnevall.com

Honlap: www.marnevall.com

A Mar-Ne-Váll Kft. jogelődje 1987-ben kezdte meg a közkedvelt panírozott húskészítmények előállítását Törökszentmiklóson, akkor egyedülállónak számító technológia alkalmazásával. Az első termékek a mindenki által jól ismert natúr vagdalt, csirkehúsos palacsinta és panírozott csirkemell filé voltak, hiszen ekkor még az üzem fő tevékenysége kizárólag baromfihús továbbfeldolgozása volt. 

2005-ben került az üzem a Mar-Ne-Váll Kft. tulajdonába, ekkor kezdődött meg a Ripp-Ropp márkanév újjáépítése, a termékpaletta bővítése, a gyártási tevékenység pedig a baromfihús mellett sertés- és marhahús feldolgozásával bővült. A kor elvárásainak megfelelve egyre változatosabb formában, egyre több hozzáadott értéket tartalmazó késztermékek kerültek le a gyártósorokról. 

2011-ben megtörtént a Törökszentmiklóson található üzemünk teljes átalakítása, korszerűsítése, mely új szintre emelte a gyártási kultúrát és az üzem kapacitását. A fejlesztések nyomán a cég növelte a teljesítményét, optimalizálta a gyártási procedúráit, javította a termékek minőségét, illetve alkalmas lett a legszigorúbb minőségirányítási követelményeknek történő megfelelésre. Az új gépeink a lehető legkorszerűbbek az élelmiszeriparban, melyek nagy mennyiségben képesek emberi kéz érintése nélkül, automatizált módon keverni, formázni, panírozni, tölteni, főzni, sütni, fagyasztani, mérni és csomagolni a termékeket, magasan képzett szakemberek ellenőrzése és irányítása alatt.

Vállalkozásunk 2013-ban új mérföldkőhöz ért, a Mar-Ne-Váll Kft. ekkor indította be második, debreceni üzemét a növekvő piaci igények maradéktalan kiszolgálása érdekében.

A kiemelkedően magas színvonalú termékgyártás tényét igazolva, a cég környezettudatos és minőségközpontú szemléletének eleget téve került kialakításra az ISO 9001 és ISO 14001 szabványokon alapuló integrált minőség- és környezetirányítási rendszer. Ezt követően a piaci elvárások és az iparági szereplők előtt járva az országban elsők között került kidolgozásra az ISO 22000 szabványon alapuló élelmiszerbiztonsági rendszer, így a Mar-Ne-Váll Kft. az elsők között szerezte meg az ehhez kapcsolódó ISO 22000 tanúsítást. A működő élelmiszerbiztonsági rendszereket tovább fejlesztve a cég 2007-ben IFS és BRC tanúsítványokat is szerzett. Ezeken kívül a vállalatunk működtet TFMS szabvány szerinti élelmiszerbiztonsági rendszert is, illetve gyártásunk a HALAL standard szerint is tanúsított. Fontos megemlíteni, hogy ezen integrált minőségirányítási és élelmiszerbiztonsági rendszereket vállalatunk folyamatosan fejleszti és fenntartja, célunk a kompromisszumok nélküli minőség, és magas szintű élelmiszer biztonság. 

A Mar-Ne-Váll Kft. tulajdonosa és menedzsmentje büszke arra, hogy a vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonban van, és jelenleg több, mint 250 munkavállalónak biztosítunk munkát két üzemünkben. Dinamikusan fejlődünk és alakulunk át a mindenkori piaci igényeknek megfelelve, a partnerek és a végfelhasználók elvárásait figyelembe véve. Magyarországon egyedülálló technológiával működő üzemeket tartunk fenn, melyek kimagasló, egyenletes minőséget képesek garantálni a fogyasztók számára.

A Mar-Ne-Váll Kft. termékcsaládjai folyamatosan jelen vannak az összes Magyarországon működő multinacionális áruházban, így a Tesco, Metro, Auchan, Spar és Interspar üzleteiben. Ezen kívül megtalálhatóak termékeink retail üzletekben és üzletláncokban viszonteladói partnereink révén (Kerekes Kft., Family Frost, Mirbest csoport, Reál hálózat, Khell Food – csak a nagyobb partnereket említve). Fontos megjegyezni, hogy a Mar-Ne-Váll Kft. termékcsaládjain kívül nagyobb áruházak sajátmárkás termékeit is gyártja, mint például a Spar S-Budget termékeit, a Tesco saját márkás termékeit, vagy a Metro Aro termékcsaládját.