Menü

MIRELITE MIRSA Zrt.

H-2730 Albertirsa Baross u. 78
Tel.: +36-53-570-123
Fax: +36-53-570-113
Honlap: www.mirsa.hu
E-mail: mirsa@mirsa.hu

A MIRELITE MIRSA Zrt. különféle gyorsfagyasztott- zöldségek, gyümölcsök, valamint tésztafélék gyártásával foglalkozik. A hűtőház 1984-ben kezdte meg működését Albertirsán, Budapesttől 50 km-re, az M5-ös autópálya és a 4-es főútvonal mellett. 1992-től a vállalat a nürnbergi székhelyű Schöller vállalatcsoport, majd 2001-től a Nestlé csoport leányvállalataként működött. 2003-tól 100%-os magyar tulajdonban van a hűtőház. 2004-ben újabb hűtőház került megvásárlásra Domoszlón, majd 2006 végén Miskolcon.

A kiváló, friss nyersanyagot a környékbeli termelőktől vásároljuk. Szakembereink ellenőrzik a termelést a vetéstől a betakarításig. A termékgyártás és csomagolás korszerű technológiákkal és gépekkel történik. A csomagolás tekintetében szinte minden vevői igényt ki tudunk elégíteni: nagykiszerelésben papírzsákos. Kartonos csomagolást ajánlunk, kiskiszerelésben nagy teljesítményű csomagológépeinket 200 gr-tól 2500 gr-ig tudunk polyetilén tasakban csomagolni. A kiváló minőség garanciája a gyorsan feldolgozott, friss nyersanyagokon felül, a színosztályozó géppel történt készáru válogatás is. Érzékszervi, analitikai és mikrobiológiai vizsgálatokhoz jól felszerelt laboratóriummal rendelkezünk, az üzemben HACCP rendszer működik, mely az élelmiszerbiztonságot hivatott szavatolni. Üzemünk ISO 9001:2000 nemzetközi szabvánnyal és EFSIS/BRC tanusítással rendelkezik. Éves termelésünk felét export piacokon értékesítjük. Főbb partnereink exportban az EU országai, de jelentős mennyiséget értékesítünk Kelet- és Közép Európában, valamint tengerentúli piacokon is. Belföldön termékeinket a nagy élelmiszerláncoknak, kis- és nagykereskedőknek egyaránt értékesítjük. Bértárolással, bérmunkavégzéssel is vevőink rendelkezésére állunk.

Bízunk benne, hogy jelenlegi és jövőbeni partnereink megbízható, rugalmas, a vevői igényeket és kívánságokat mindenkor szem előtt tartó, kiváló minőségű árut szállító partnerként ismerik el a Mirelite Mirsa Zrt.-t.