Menü

Moriani Consulting Tanácsadó Kft.

Moriani Consulting Kommunikációs és Tanácsadó Kft.

H-1052 Budapest, Deák Ferenc tér 3.

Iroda: 2500 Esztergom, Árok utca 3

Tel./fax: 06 33 555 910

Web: www.moriani.hu

Email: iroda@moriani.hu

 

A Moriani Consulting Kft. 2009-ben alakult, a társaság tevékenysége köre a marketing különböző szegmenseire épül. A vevői igények minél tökéletesebb kiszolgálása érdekében az egyes egységek önálló brandként működnek.
Program-és rendezvényszervezés üzletágunk produkciószervezéssel, céges és tömegrendezvények – fesztiválok, kiállítások - teljeskörű lebonyolításával foglalkozik. A szervezés mellett a rendezvények marketingkommunikációs munkáját is ellátjuk, amelyhez kiemelkedő segítséget nyújtanak saját médiafelületeink. A programok technikai lebonyolítását, a kiegészítő szolgáltatások – vendéglátás, vásározók – szervezését, eszközök beszerzését is társaságunk végzi.
Saját márkánk a Heted7 Vigasság Kulturális, Művészeti és Hagyományőrző fesztivál. A programsorozatot első alkalommal 2010-ben indítottuk el, avval a céllal, hogy a Börzsöny három településére - Kemencére, Bernecebarátiba és Perőcsénybe – évről –évre turisztikai attrakcióval csalogassuk a közönséget. Koncepciónk lényege, hogy magyar településeken, magyar fellépőkkel, magyar vásározókkal, magyar ételekkel, magyar munkatársakkal, a határon innen és túl élő magyaroknak szóló fesztivált működtessünk.  
Program-és rendezvényszervezés szolgáltatáscsaládunkkal párhuzamosan szponzorkommunikációval, pr tevékenységgel, településmarketinggel, turisztikai desztináció menedzsmenttel, konferenciaszervezéssel szolgáljuk ki ügyfeleinket.

 

 

Védjegyet viselő szolgáltatások

Program-és rendezvényszervezés, fesztiválok:
Heted7 Vigasság Kulturális, Művészeti és Hagyományőrző Fesztivál