Menü

Nestlé Hungária Kft.

H- 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.
Tel.: +36 40 214 200
Honlap: www.nestle.hu

A Nestlé hosszú távú szemlélete révén a világ legnagyobb élelmiszeripari vállalata, a folyamatos kutatómunkának és termékfejlesztésnek köszönhetően a legjobb minőségű élelmiszerek előállítására törekszik.

2013-ban az árbevétele meghaladta a 92,2 milliárd svájci frankot. A vállalat világszerte közel 330 000 embert foglalkoztat, 447 gyárat üzemeltet, termékeit 150 országban forgalmazza. A Nestlé Csoport működését a Nestlé Üzleti Alapelvek szerint szervezi. Ennek lényege a fenntartható növekedést előtérbe helyező szemlélet, a jogszabálykövető üzleti gyakorlat és a folyamatos törekvés a legjobb minőség elérésére.

A Nestlé Hungária Kft. a Nestlé S.A. leányvállalataként jött létre 1991-ben – mára Magyarország vezető élelmiszeripari vállalataként olyan nagy múltú sikermárkákkal van jelen a piacon, mint például a Balaton, a Boci, a Kit Kat, a Nescafé, a Nesquik és a Maggi. A Nestlé négy magyarországi gyárában és budapesti irodájában összesen 2000 embert foglalkoztat. Szerencsen kakaó- és kávétermékeket, Diósgyőrben üreges csokoládéfigurákat, Bükön állateledelt állít elő, Kékkúton pedig ásványvizet palackoz.

További információ a Nestlével kapcsolatban a http://www.nestle.hu/ oldalon és a Fenntarthatósági és Közös Értékteremtés Jelentésben található.