Menü

Pécsváradi Aranycipó Kft.

Cím: 7720 Pécsvárad, Vak Béla utca 6.

Phone: +36 72 466 666

Email: aranycipo@aranycipo.hu

Honlap: http://www.aranycipo.hu/

Családunk által 1991-ben alapított vállalkozásból a pécsi–baranyai térség egyik meghatározó beszállítójává, sokak által kedvelt szaküzlethálózatává nőtte ki magát.

Pékség hálózatunk további terjeszkedését franchise rendszer kiépítésével kívánjuk elérni. Ennek értelmében minden egyes partner önállóan vezeti saját egységét, melyhez a kidolgozott arculatot, a know-how-t és a termékek beszállítását az Aranycipó központ biztosítja.

A hazai piacon egyedülálló filozófiát követünk: minőség, technológia, rugalmasság. A legkorszerűbb technológiai fejlesztéseket alkalmazva minőség szempontjából a legjobbra törekszünk, amelyet a sikeres pékség receptjének harmadik nélkülözhetetlen elemével, a folyamatos termékfejlesztéssel teszünk teljes egésszé. A jó kenyér elkészítése összetett folyamat, amely még a legmodernebb gépek mellett sem sikerülhet emberi odafigyelés nélkül. Az Aranycipónál a kiváló alapanyagok, a kézműves tudás és a gépek segítő ereje együttesen határozza meg a pékárukat, óvja az ízek és aromák törékeny egyensúlyát.

Hiszünk abban, hogy a liszt és az abból készített kenyér  a társadalmak élelmezésében és fenntartásában alapvető szerepet vállal. Tiszteljük az évszázados tradíciókat, de nyitottak vagyunk az új elgondolások, receptek és az alternatív lisztek sokszínű világa felé.