Menü

Sága Foods Zrt.

Sága Foods Zrt.
Központi cím: 9600 Sárvár, Soproni út 15.
Telefon: +36 95 336 000
Telefax: + 36 95 336 440
E-mail: info@saga-foods.hu
Honlap: www.saga.hu

Cégünk több mint 90 éves múltra tekint vissza, a magyar húskészítménypiac egyik meghatározó szereplője. Sága, Fini Mini és Falni Jó! márkáink kimagaslóan ismertek és kedveltek fogyasztóink körében. A korszerű táplálkozási és technológiai irányelveknek megfelelő termékpalettánkban megtalálhatók a virsli, sonka, párizsi, felvágott, aszpikos és mélyhűtött panírozott kényelmi termékek, melyeket a hazai és export piacokon egyaránt értékesítünk.

Törekszünk arra, hogy új termékeinkkel piaci réseket fedjünk le, vagy innovatív stratégiánknak köszönhetően akár igényt teremtsünk újszerű termékötleteinkkel. Kimagasló eredményeket értünk el a főtt húskészítmények piacán, a pulykavirsli, -sonka és -párizsi kategóriákban.

A Ságát a minőség és a hagyományos ízek megőrzése mellett a folyamatos megújulás, a változó igények kielégítésére való törekvés jellemzi.

Cégünk központja és gyártóüzemei Sárváron találhatók, kereskedelmi irodánk Budapesten működik.

A minőségre kiemelt figyelmet fordítunk, ezért a gyártásba kerülő - beszállítóktól érkező - anyagok (fűszerek, adalékanyagok, csomagolóanyagok) szigorú átvételi-ellenőrzési folyamaton mennek keresztül, és csak a minden szempontból megfelelők kerülnek átvételre és további felhasználásra.

A legszigorúbb higiéniai előírásoknak megfelelő élelmiszer-előállító üzemeinkben a tárolás, szállítás során mindenkor a fogyasztók egészségének védelmét, a termékeink aggálytalan fogyasztását tartjuk szem előtt.

A Sága fő célkitűzései, stratégiája nem változott: a magyar húskészítménypiacon továbbra is vezető szerepet kívánunk betölteni, magas minőségű, innovatív termékekkel, márkanevünk erősítésével, a fogyasztói igények széleskörű kiszolgálásával. Elkötelezettek maradunk a húskészítmények minőségének általános javítása és a fogyasztók korrekt tájékoztatása mellett.