Menü

Sóskút Fruct Kft.

H-2038 Sóskút, Orgona u. 12.
Tel.: +36-23-348-041
Fax: +36-23-348-177
Honlap: www.soskutfruct.hu
E-mail: info@soskutfruct.hu

A Sóskút Fruct Kft 1997-ben alakult magyar tulajdonosokból. Cégünk telephelye és az ültetvények is a Budapesthez közeli Sóskúton találhatók, mely térségben régi hagyományai vannak a csonthéjas gyümölcsök termesztésének. A Sóskút Fruct Kft közel 200 ha-on termel csonthéjas gyümölcsöket (őszibarack, kajszibarack, szilva, meggy) mind a feldolgozó ipar, mind a friss piaci értékesítés számára.

Célunk a minőségi és környezetbarát termelés mellett, megbízható, hosszú távú partnerkapcsolatok kiépítése, melyek mind a vevő, mind a termelő elégedettségére szolgálnak.

Értékesítéseink belföldre és külföldre egyaránt irányulnak, mely piacokon számos kis és nagy vállalattal alakítottunk ki kiváló és hosszú távú együttműködéseket.

 

Gyümölcsöskert:

Az 1998-ban megkezdett és azóta is folyamatos telepítéseknek köszönhetően az elmúlt 8 év alatt jelentősen megváltozott az ültetvények fajtaszerkezete. A korábban kizárólag iparnak termelt és értékesített gyümölcsfajták mellé, számos, étkezési fajta került telepítésre, mely ültetvények 2003-tól jelentős árualapot képeznek.

           

Hűtőház:

Jelenleg 150 tonna gyümölcs befogadására alkalmas korszerű hűtőtárolókkal rendelkezünk, melyek segítségével tervezhető a betakarítás – tárolás – szállítás folyamata. A hűtőtárolót az Októbertől, Májusig tartó időszakban bértárolás formájában üzemeltetjük.

 

Válogatás, csomagolás:

 

2005 nyarán a hűtőtároló mellett beszerzésre került egy, csonthéjas gyümölcsök méret szerinti válogatására alkalmas gépsor, amely a 2005-ös szezon derekától, már teljes kapacitással üzemel. A gépsor mellet egy hálózó géppel is rendelkezünk, melynek segítségével nemcsak ládás, hanem, dobozos kiszerelésben is csomagolunk gyümölcsöket.

Minőségbiztosítás:

Cégünk minden tekintetben meg kíván felelni a minőségi termelés és termék előállítás követelményeinek, ezért 2006 nyarán bevezetésre került az EUREPGAP minőségbiztosítási rendszer, mely biztosítja termékeink nyomon követhetőségét az ültetvénytől egészen a fogyasztóig.