Menü

Szerencsi Bonbon Kft.

Cím: 3900 Szerencs, Gyár út 22.
Telefon: +36 70 866 7620
Email: info@szerencsibonbon.hu
Honlap: http://www.szerencsibonbon.hu/

A Szerencsi Bonbon Kft. 1996 áprilisában jött létre. Az alapítástól kezdve célkitűzéseink változatlanok: a nagy szaktudást, odaadást és tapasztalatot kívánó, Szerencsen történő édességgyártás mentése, megmentése, fejlesztése illetve ezzel együtt a munkahelyteremtés, Szerencs hírnevének ápolása, öregbítése. Társaságunknak jelenleg 150 dolgozója van.

A legnépszerűbb termékeink az eredeti recept alapján készülő ét- és tejcsokoládés Szerencsi Retró szeletek, a Macskanyelv, az Állat ABC és Vár csokoládék, a kézzel készített konyakmeggy, alkoholban áztatott meggyel a közepén. Cégünk termékpalettája rendkívül széles: a Szerencsi klasszikus mellett gyártunk figurákat, karamellákat, drazsékat, különféle desszerteket, szaloncukrokat. Termékeink kakaótartalma a tejcsokoládéban 40%, az étcsokoládéban 70%. A hazai túródesszertek többségénél a fogyasztók szintén Szerencsi gyártású bevonóval találkozhatnak.

A folyamatosan bővülő választékunkkal odafigyelünk az egészséges életmódot követőkre is: készülnek termékeink fruktózzal és hozzáadott cukor nélkül édesítőszerekkel, eritrittel, steviával.

Elkötelezetten veszünk részt Szerencs és Zemplén társadalmi és turisztikai életében. Üzemünket 2015-ben nyitottuk meg és turisztikai látványossággá fejlesztettük az érdeklődők számára. Ez utóbbihoz interaktív csokoládéműhely létrehozásával járultunk hozzá. Az ide látogató turistáknak, iskolásoknak lehetővé tesszük, hogy aktívan részt vehessenek csokoládéféleségeink sajátkezű gyártásában és láthassák ezek üzemi méretű előállítását.

A Szerencsi Csokoládé Magyar Nemzeti Érték címet viseli.