MAGYAR KINCSEK PROGRAMSOROZAT 3. ÁLLOMÁSA

Telt házas Magyar Kincsek halországban partnertalálkozó

A Paksi Atomerőműbe és Halországba, a Rétimajorban lévő 750 hektáros tórendszerbe vittük vendégeinket, amely telt házas rendezvénnyel zárta az évet. A kiemelkedő hazai értékeket bemutató programsorozatunk annyira sikeresnek bizonyult, hogy jövőre még több állomással folytatódik.

Idén indítottuk útjára az egy-egy régió természeti, kulturális, gasztronómiai, gazdasági kincseiből válogató programsorozatot, amelynek a harmadik eseményén a Paksi Atomerőműbe és Halországba kalauzoltuk el a velünk tartókat. A telt házas rendezvényen az érdeklődők számának csak a Paksi Atomerőmű szigorú előírásai szabtak határt. A résztvevők szakértő vezetéssel 33 méter magasból nézhették meg belülről a csak külön engedéllyel látogatható reaktorteret.

Ezt követően a Sáregres melletti Rétimajorba vittük vendégeinket, ahol a 750 hektáros vízfelületű tórendszer nemcsak a természeti szépségeit tárta fel előttünk, hanem a gasztronómiai értékeit is. Az itt fogott halakból Bodrogai Ferenc, a Magyar Termék védjegy alapítója készített nekünk halászlevet és halételkülönlegességeket.

Az Aranyponty Zrt. szakemberei ezután bemutatták a halastórendszert, és a résztvevők megnézhettek egy lehalászást, majd pedig a cég pincéjében tartott vacsorán megkóstolhatták a „konkurencia” halászlevét is.

A Magyar Kincsek az idei sikeres indulás után jövőre várhatóan még több eseménnyel és különleges állomással folytatódik. A visszajelzések azt mutatják, hogy a Magyar Kincseket hamar megkedvelte a védjegyhasználók közössége. Azonban nemcsak őket invitáljuk ezekre az eseményekre, hanem azokat is, akiknek az érdeklődését fel akarjuk kelteni a Magyar Termék védjegyekben rejlő lehetőségekre.

A Magyar Kincsek sorozattal fel akarjuk hívni arra a figyelmet, hogy sok olyan „Magyar Kincs” van, amely érdemes arra, hogy szélesebb körben is megismerjék, csak meg kell találni és népszerűvé kell tenni őket. Másfelől pedig még a legismertebb „Magyar Kincseknek” is vannak olyan értékeik, amelyek bemutatásával növelhető a vonzerejük. Így kapcsolódik a Magyar Kincsek programsorozathoz a Magyar Termék tanúsító védjegy, hiszen ennek is az a célja, hogy a megbízható hazai termékeket és szolgáltatásokat megmutassa és népszerűbbé tegye a vásárlók körében.

Köszönjük a fotókat Kovács Krisztiánnak.