Menü

Agricolae Kft.

4741 Jánkmajtis, Vörösmarty Mihály u. 1.
Tel.: +36-44/566-120
Fax: +36-44/566-121

Email: agricolae@agricolae.hu

Honlap: www.agricolae.hu

 

Társaságunk elhivatott a Szatmár- Beregi tájegység unikális ízvilágának a magyar gasztro-kultúrában méltó helyére történő visszahelyezésében. Törekvéseink eredményeként a Szatmári szilvalekvárra mára a Hungarikumok előszobájában, mint Kiemelt Nemzeti Értékre tekinthetünk. Termékeink Magyar, Illetve Hazai védjeggyel ellátva kerülnek a fogyasztók asztalára.

Lekvárjaink között kiemelt helyet foglal el a Szatmári Nemtudom szilvalekvár, melyet a Szatmár vidék méltán híres “Nemtudom” szilvájából készítünk. Jelenleg az Agricolae Kft. rendelkezik a legnagyobb ültetvénnyel ebből a fajtából (12ha), amely a cég profiltermékének, a Szatmári Nemtudom szilvalekvárnak a kizárólagos alkotóeleme.

Az említett fajta mellett más szilvafajtákat is termelünk, illetve feldolgozunk, így az éves szilvalekvár-termelésünk eléri a 600 tonnát, mely az egyéb gyümölcsfajtákkal együtt meghaladja az 5000 tonnát. A mennyiség mellett a minőség folyamatos szavatolására törekszünk, ugyanis lekvárjainkat gömbvákuum üstben légmentesen főzzük 50℃-on, így nemcsak a gyümölcsben található értékes vitaminok és ízaromák maradnak meg, hanem a lekvár égett részecske (HMF, max.: 500 mg/kg) tartalma is a legalacsonyabb a piacon jelenleg kapható lekvárok közül.

Lekvárt főzünk még meggyből, almából, áfonyából, málnából, szamócából és sárgabarackból, továbbá vegyes gyümölcslekvárokat is készítünk különféle gyümölcsök társításával. Társaságunk törekvése, hogy lekvárjaink lehetőség szerint a teljes fogyasztói vertikumra vetítve az igényeket minél szélesebb körben kielégítsék. Szortimentünket ennek megfelelően alakítottuk ki az ipari és nagyfelhasználói termékektől a 220 ml-es töltőtérfogatú Szatmári szilvalekváron és a 315 ml-es prémium lekvárokon át az 580 ml-es gazdaságos kiszerelésű dzsemekig. A lekvárok mellett szolgálni tudunk továbbá cseresznye- és meggy, felezett szilva és almabefőttekkel, gyümölcsvelővel aszeptikus zsákba csomagolva, préselt és rostos 100%-os almalével többféle űrméretű üvegpalackban és dióval különféle feldolgozott formában.

A fogyasztók mellett figyelünk a nagyfelhasználók és tovább feldolgozók igényeire is. Ennek megfelelően feldolgozott termékeinket letöltjük vödörbe, aszeptikus zsákba és hordóba is.

Media válogatás

Cikk

Cikk2

Keresse fel weboldalunkat!

info@agricolae.hu