Menü

Aquarius-Aqua Kft.

Székhely: 2700 Cegléd, Kút u. 14 , Termelés, palackozás: 2730 Albertirsa, Homokrész II.
Telefon: 06-80-204974
Email: info@aquarius.hu
Honlap: www.aquarius.hu

Az Aquarius-Aqua Kft. 1991-ben alakult, családi vállalkozásként kezdte meg tevékenységét. A cég az elmúlt két évtizedben óriási fejlődésen ment keresztül, mára az ásványvízgyártás területének egyik legmeghatározóbb piacvezetőjévé vált. Piaci részesedése eléri a 30%-ot, a hazánkban működő szinte összes élelmiszer hálózat egyik legjelentősebb beszállítója. Mindezt hogy sikerült elérnünk?

A tulajdonosok a kezdetektől tudatosan építették és építik a mai napig stratégiájukat; a megalakulás óta folyamatosak a fejlesztések és bővítések. Jelenleg a termelés a legkorszerűbb gépeken történik, kb. 140 alkalmazottal, az éves gyártott volumen több mint 200 M db ásványvíz palackra tehető.

Az elmúlt két évtizedben a fő alapelveink nem változtak, hiszen ezeknek köszönhetjük azt, hogy évről évre az élelmiszeripar egyik legmeghatározóbb szereplőivé váltunk és célunk meg is maradni annak. Mi mindig a megújulás és a finomítás az útját járjuk – legyen szó a csomagolásról, a technológiáról, de még a partneri kapcsolatokról és szervizről is. Azaz:
 

>>

Fogyasztók ösztönzése egészséges táplálkozásra és életmódra

Minőségbiztosítás és termékbiztonság az innovációkban

Piacorientált, partnerközpontú üzletpolitika mind ügyfeleinkkel, mind beszállítóinkkal

Környezettudatosság és arra ösztönzés