Menü

Aranykorona Zrt.

Cím: 8000 Székesfehérvár, Börgöndi út 53.                                           

Telefon: +36 20-562-72-63

Email: aranykorona@aranykorona.hu

Honlap: www.aranykorona.hu

A részvénytársaság 1999. március 30-án alakult. A részvények 100%-a magánszemélyek tulajdonában van.

A részvénytársaságunk székhelye és telephelye Székesfehérváron található. Fő tevékenységünk a baromfi tartás, ezen belül a tojótyúk tartás, az étkezési tojástermelés illetve tojáscsomagolás. Saját hasznosításra jérceneveléssel is foglalkozunk, növénytermesztési szolgáltatást, valamint kereskedelmi tevékenységet is folytatunk.

Uniós jogszabályoknak megfelelően ketreces tartásban megtermelt tojásokat széles körben értékesítjük. Kereskedelmi és feldolgozó partnerekkel állunk értékesítési kapcsolatban.

Kizárólag saját állományunkban termelt magyar tojással szolgáljuk ki partnereink igényeit.

A tojásválogató, csomagoló egységünk tálcás és dobozos kiszerelésre egyaránt alkalmas, termékeink a vevői igényeknek megfelelően 10 db-os dobozokban, vagy 30 db-os tojástálcán, fóliázva kerülnek a forgalomba.

Kiemelt figyelmet fordítunk az élelmiszer-előállítás területén a különböző higiéniai előírások betartására. Ennek érdekében HACCP és IFS minőségbiztosítási rendszereket működtetünk, mellyel kereskedelmi partnereink folyamatos, magas színvonalú kiszolgálását kívánjuk elősegíteni, továbbá biztosítani tudjuk, hogy termékünk, az étkezési tyúktojás a kor színvonalának megfelelően ellenőrzötten kerüljön a felvásárló, feldolgozó, értékesítő partnereinkhez, és közvetlen lakossági vevőinkhez.