Menü

AVILAND 2001 Kft.

Cím: 6041 Kerekegyháza, Arany János u. 35.

Telefon: +36 76/545- 101

Email: aviland2001@aviland.hu

Honlap: www.aviland.hu

 

A kerekegyházi baromfi feldolgozó üzem 1991-ben brojler csirke vágásával kezdte meg működését. A növekvő piaci igényekhez igazodva 1996-ban új üzemcsarnokkal egészült ki a gyár, mely nagy kapacitású vágó, zsigerelő és levegős előhűtő részleg kialakítását tette lehetővé.

A családi vállalkozás Aviland 2001 Baromfifeldolgozó Kft. néven 2001-től működteti a kerekegyházi üzemet, ahol kezdetben csirkefeldolgozást végzett. A meglévő daraboló, csomagoló helyiségek 2005-ben történt felújításával, új hűtőtárolók építésével a kor legmagasabb szintű technológiai követelményeinek szem előtt tartásával, az Európai Unió szigorú előírásainak megfelelő üzemet alakítottunk ki. Ennek elismeréseképpen a kerekegyházi baromfifeldolgozó által előállított termékek HU 131 EK export jelöléssel azóta is folyamatosan megtalálhatóak az európai piacokon.

Az Aviland 2001 Kft. a 2010-es évtől termékszerkezetének bővítése érdekében jelentős átalakításokat végzett a baromfifeldolgozó üzemben, mely utat nyitott a hízott vízi szárnyas termékek feldolgozása előtt. Korszerű májfeldolgozó üzemrész kialakításával lehetőség nyílt hízott kacsamáj előállítására. Magas hozzáadott értékű munkával, a vevői igényeknek eleget téve nagy mennyiségű hízott máj erezését és szeletelését végezzük heti rendszerességgel.

Az üzemünkben készült kacsahús- és kacsamáj-termékeink előhűtötten, illetve a korszerű nitrogénes fagyasztó berendezésnek köszönhetően gyorsfagyasztottan kerülnek vevőinkhez.

Az Aviland 2001 Kft. kizárólag magyar takarmányon nevelt baromfi vágását végzi. A szigorú minőségbiztosítási követelményeket szem előtt tartó munkafolyamatok révén előállított termékeink a legmagasabb vevői igényeknek is megfelelnek. Az üzem friss és fagyasztott kacsa termékei megjelennek az EU-országok, Svájc, Kanada, Japán és Oroszország, Hongkong és Kína piacain is.

A legszigorúbb minőségirányitási rendszerek folyamatos és hatékony működtetése révén a termékek nyomon követhetősége minden tekintetben biztosított egészen a csomagolt végtermékig.A zárt integrációnak köszönhetően már az élőállat előállításának kezdeti fázisaiban is ellenőrzött rendszerben dolgozunk, mely elengedhetetlen feltétele a kiváló minőségű végtermék előállításának.

Az MSZ EN ISO 9001 minőségirányítási rendszer mellett, a HACCP élelmiszerbiztonsági előírások is rendkívüli figyelmet kapnak mindennapi munkafolyamataink során. Munkatársaink kitartó munkája elismeréseként a rendkívül magas követelményeket állító brit BRC minőségbiztosítási tanúsítványt is elnyerte kerekegyházi feldolgozónk.