Menü

Bakony-Hús Kft.

Cím: 8200 Veszprém-Szabadságpuszta, Ciklámen utca 3.

Telefon: +36 88/ 786-098, Fax: +36 88/786-502

Email: info@bakonyhus.hu

Honlap:www.bakonyhus.hu

A Bakony Húsüzem Magyarország szívében, Veszprém városától 5 km-re található húsfeldolgozó üzem, amely 1950 óta jelentős szerepet töltött be a hazai élelmiszerpiacon.

A közel 60 éves múltra visszatekintő üzemet a Búzakalász 66 Felcsút Mg. Kft. 2011-ben vásárolta meg azzal a céllal, hogy olyan húskészítményeket gyártson, amelyek hússzükségletét egyrészt saját sertésállománya biztosítja, másrészt pedig olyan termékekkel jelenjen meg a piacon, amelyek nem tartalmaznak káros adalékanyagokat, figyelembe véve a fogyasztók egyre növekvő igényét a megbízható, egészséges termékek iránt.

A 4.400 m2 alapterületű üzemben az élőállat vágástól a hús, húskészítmény gyártáson át egészen a kis- és nagykereskedelemig terjed tevékenységünk. Kapacitásunk évi 96 000 sertés vágására és ennek megfelelően 1920 t készítmény előállításra terjed ki.

Minőségi termékekhez minőségi szaktudásra és megfelelő technológia alkalmazására van szükség. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük termékeinket, bővítjük az üzem

technológiai felszereltségét, korszerű gépeinkkel a termelés hatékonyságát a legoptimálisabb szinten tartjuk. A megfelelő szaktudást a térségben élő, több tíz éves tapasztalatokkal rendelkező, magasan kvalifikált szakemberek adják, akik mellett a fiatal generáció is lehetőséget kap a bizonyításra.

A Bakony Húsüzem által kínált választékban a feldolgozott sertéshúsok mellett szárazáruk, vörösáruk, felvágottak, szalonnák és baconök, valamint kenős áruk is megtalálhatóak.

Készítményeink legfontosabb jellemzője, hogy GMO, glutén és laktóz mentes termékek köszönhetően annak, hogy nem tartalmaznak káros adalék- és allergén anyagokat.

Magyarországon a legnagyobb külföldi és hazai üzletláncoknak szállítunk készítményeket, többek között az Auchan, Spar, Penny, CBA és Coop hálózatok üzleteibe. Export tevékenységet jelenleg Oroszország területére folytatunk. Legfontosabb export termékünk a füstölt szeletelt bacon, a parasztkolbász, a turista szalámi és a különböző felvágottak.