Menü

Bio Fair Trade Kft.

Cím: 1024 Budapest, Lövőház u. 20/A

Telefon: +36 1 279 0638 /

Email: biofairtrade@biofairtrade.hu

Honlap: http://www.biofairtrade.hu/

Vállalkozásunk története szorosan összefonódik a hazai FMCG piac kialakulásával és annak működés folyamataival.

A vállalat szakmai csapatának meghatározó tagjai  a nyolcvanas évek közepe óta foglalkoznak élelmiszer kereskedelmi, marketing és logisztikai tevékenységgel.

Személyes referenciáink között található több, kategória - kapitány hazai KKV és multinacionális FMCG vállalat számos márkatermékének kialakításában folytatott meghatározó munka.

Ezen tudásháttérrel alakult 2008-ban a Bio Fair Trade Kft. azzal a szándékkal, hogy olyan hazai termékek fejlesztését, gyártását és forgalmazását kezdje meg, melyek elsősorban az étel intoleranciában szenvedő és az egyre jobban elterjedő tudatos életmódot követő fogyasztóknak biztosítson magas minőségű napi fogyasztási termékeket.

Így napjainkra két jól bevezetett un. „umbrella” márka Nettfood és Green Farm alatt, olyan a konvencionális termékekkel megegyező ízhatású, széles választékot gyárt és forgalmaz - mint IFS Broker -, amely az összes magyar modern trade és tradicionális kereskedelmi egységekben megtalálható.

A vállalkozás tulajdonosai és alkalmazottai egységesen elkötelezettek a legmagasabb szintű minőséget biztosító szilárd elveknek és úgy gondolják, hogy ezek betartása elsődlegesen fontos a -topnyereségek fenntartása, alkalmazottak, ügyfelek, fogyasztók és szállítók bizalmának megtartása szempontjából.