Menü

Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft.

Cím: 2942 Nagyigmánd, Burgert Róbert Agrár-ipari Park 03/25 hrsz.

Telefon: +36 34 557 050

Email: info@babolnatakarmany.hu

Honlap: www.babolnatakarmany.hu

Bonafarm - Bábolna Takarmány Kft. alapítása óta őrzi hagyományait és töretlen sikerességét. Magyarország legnagyobb mezőgazdasági-élelmiszeripari integrációjának tagvállalataként elsődleges célunk, hogy a nagy múlttal rendelkező Bábolna Takarmány nevéhez méltó módon a hobbiállat takarmányozás területén is piacvezető szerephez jussunk.

A cégcsoport filozófiájából adódóan mindezt úgy kívánjuk elérni, hogy a vásárlóink bizalmát újra és újra elnyerve, igényeiket Magyarországon, magyar emberek munkájával és magyar alapanyagok felhasználásával elégítsük ki. 100%-ban magyar tulajdonú cég, 495 főt foglalkoztatunk Nagyigmándon, Újszászon, Dalmandon, Mohácson és Zalacsében lévő telephelyeinken.

 Pet food üzletágunk termékválasztékát a vevői igények folyamatos figyelembe vétele hívta életre, mely a Kedvencek korától, fajtájától és erőnlététől függően kínál vevőinknek különböző típusú termékeket.

Termékeink között megtalálhatók mind a kutyák, mind a macskák részére gyártott száraz tápok. A hobbiállattartók körében egyre nagyobb a kereslet a magasabb minőségű, prémium kategóriájú állateledelek iránt, ezt figyelembe véve száraztápjaink beltartalma és külső arculata megújult, igazodva a jelen kor piaci, vevői igényeihez.

 

Új márkatermékeink - az Authentic Silver és az Authentic Gold - gondosan válogatott minőségi alapanyagokból készült egyedi receptúráinak köszönhetően optimális arányban tartalmazzák azokat a létfontosságú anyagokat, mely garantálja a házi kedvencek kiegyensúlyozott táplálását, immunrendszerének egészséges működését, valamint az optimális testsúly megtartását.

 

Fontosnak tartjuk, hogy vásárlóinknak olyan terméket biztosítsunk, amellyel teljes értékű eledelt tudnak nyújtani Kedvenceinek.

Cégünkről további információt tudhat meg az alábbi hivatkozásra kattintva: www.bonafarmcsoport.hu