Menü

Bonus Kft.

Cím: 7800 Siklós, Ipartelepi út 2.
Telefon: +36 72 351 555
E-mail: andrej@bonus-siklos.com
Weboldal: www.bonus-siklos.hu
www.bonuslady.com

A Bonus Kft. 1994-ben kezdte meg működését fém- és műanyag dörzsik gyártójaként. A kiváló minőségű dörzsik keresletének növekedésével további lapító és kötő gépek kerültek beszerzésre. A szűkös garázshelyiségből egyre nagyobb bérleményekben próbáltuk kielégíteni a megnövekedett keresletet. Pár év múlva a folyamatos fejlesztések hatására olyan szabadalmaztatott, innovatív és magas minőségű háztartási tisztítóeszközökkel segítjük a háziasszonyok mindennapjait, mint például az MPS és MPPS dörzsik, vagy az új 2az1-ben MicroDUO és MicroSCRATCH mikroszálas kendők. A csaknem 50 termék gyártását és disztribúcióját az 5200m2 alapterületű siklósi telephelyünkön végezzük. 2012 és 2014 között az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatásból csaknem 180 000 000 Ft-ból kerül felújításra a cég telephelye, melynek keretén belül jelentős gyártás automatizálás és zöld energia beruházások is megvalósításra kerülnek.

A Bonus márkanév az elmúlt évtizedekben a megbízhatóságával és alacsony árával lopta be magát a magyar és külföldi vásárlók szívébe. A nyugat-európai piac kívánalmainak is eleget téve 2011-ben bejegyeztük a Bonus Premium Line márkánkat. A sikeres hazai debütálást követően már széles körben elérhetővé tettük prémium kategóriás termékeinket. A prémium és standard márkáink tökéletesen kiegészítik egymást ezért a hazai, valamint a nemzetközi fogyasztói igényeket egyaránt kielégítik mind minőségi mind megjelenési formájukban.

Cégünk elhivatott a gyártási technológiák folyamatos fejlesztésében, ezért a siklósi telephelyünkön csaknem teljes mértékben gépesített gyártósorunkkal, magas minőségű termékekkel látjuk el partnereinket. A háztartási tisztítóeszközök gyártása és forgalmazása érvényességi területen működtetett integrált irányítási rendszerünket a Tequa-Zert Kft. 2014-ben auditállta és megállapította, hogy az MSZ EN ISO 9001:2009, 14001:2005, 28001:2008 szabványok követelményei maradéktalanul teljesülnek. Vállalatunk pénzügyi megbízhatóságát, Magyarország egyik vezető pénzügyi elemző cége, az Opten az ,,A -minimális kockázat”, azaz a legjobb osztályba sorolta.

A vásárlóink igényeit figyelembe véve, termékkínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy azok csakis a legkelendőbb elemeket tartalmazzák, így csaknem 50 termékkel segítjük nagy- és kiskereskedelmi partnereinket a jövedelmező választás meghozásában.