Menü

Borecet Kft.

Cím: 3916 Bodrogkeresztúr, Tarcali u. 20.
Telefon: +36 21 200 2640
E-mail: info@borecet.hu
Web cím: www.borecet.hu

Borecetünk Tokaj szívében fogant, a kézzel szüretelt és a válogatott szőlőfürtök, majd a belőlük készülő kiváló tokaji borok gyermekeként. Tokaj-Hegyalja kedvelt településén, Bodrogkeresztúron jött világra, ahol a gondos odafigyelés, a korszerű technológia, a hagyományok tisztelete, a tölgyfahordós érlelés, valamint a türelem és a megbecsülés keltette életre ezt a kivételes nedűt.

100% természetes úton, biológiai erjesztéssel készül
Termékeink a borok esetében ismert biológiai erjesztéssel készülnek, megőrizve az eredeti borok jellegzetességeit. Ecetünkbe a borok átörökítik az egészségre jótékony hatású elemeket, csakúgy a finom aromákat és ízeket.

Hozzáadott adalékanyagok nélkül készítjük

Boreceteinkben nem található semmilyen hozzáadott anyag, ezek kizárólag természetes úton, a borokból származó és az ecetsav-baktériumok által közvetített összetevőket tartalmazzák. Valódi alkímia: a borban eredetileg jelenlevő alkohol alakul át ecetsavvá, már pár cseppnek is intenzív karaktert kölcsönözve, mely erős, ugyanakkor játékos formába önti borunk örökségét.

Kizárólag helyi termelők kiváló minőségű borából készítünk ecetet
Három beszállítónk a nekünk termelt borokat nem kénezi, illetve ezek alkoholtartalma alacsonyabb. Így a továbberjesztés során, miközben a bor átalakul ecetsavvá, kisebb mértékben kell hígítani a kívánt savtartalomra. Ennek köszönhetően a borban lévő beltartalmi érték megőrzi eredeti színvonalát.