Menü

Bramac Kft.

Cím: 8200 Veszprém, Házgyári u. 1.
Telefon: 88/590-891
Fax: 88/425-012
E-mail: infohu@bramac.com
Honlap: www.bramac.hu

A Bramac Kft. 30 évvel ezelőtt, 1984-ben a korszerű és jó minőségű tetőfedőanyag hiány enyhítésére jött létre, európai színvonalú tetőcserepet kínálva a hazai építkezőknek, felújítóknak. A világszínvonalú tetőtartozék kínálatával megteremtette a Tetőrendszer fogalmát. Azóta minden szakember tudja, hogy háztetőt pusztán cserepekből nem lehet építeni. Felismerve, hogy a tetőrendszerek szakszerű megvalósításához szükség van kiváló Tetőfedő szakemberekre: a Bramac Kft elindította a Tetőfedő képzést Veszprémben és tetőfedő-kultúrát teremtett.

A tetőfedőanyag piacon elsőként és azóta is kimagasló színvonalon biztosítja szolgáltatásait, úgy mint anyagszükséglet számítás, házhozszállítás, viharkár biztosítás, 2014-től pedig a kereskedők, kivitelezők és végfelhasználók számára is elérhető professzionális tető-konfigurátor.

A Bramac Kft. folyamatosan és hosszútávon megfelel a változó és egyre igényesebb piaci elvárásoknak, sőt, az építészeti trendeknek megfelelő, jövőbe mutató innovációkkal készül a következő évtizedekre Ezek a piaci igényeket feltáró minőségi, innovatív termékek és szolgáltatások üzleti stratégiájának fontos elemei. Minden igényt kielégítő tetőcserepei négy kategóriában állnak az építkezők rendelkezésére.

„Basic” kategória- a pénztárcabarát megoldás, „Standard” kategória- fokozott védelem az időjárás viszontagságai ellen, „Prémium” kategória- elegáns és különlegesen tartós tetők, „Idividuál” kategória- egyedi tetőrendszerek luxuskivitelben.