Menü

CERES Sütőipari Zrt.

Cím: 9027 Győr, Reptéri út 1.
Tel.: +36 96 513 500
Fax: +36 96 318 533
E-mail: ceres@ceressuto.hu
Webcím: www.ceressuto.hu

A Ceres név talán mindenkinek ismerősen hangzik: eredeti viselője Ceres, a római mitológiában a termékenység, a gabonaültetés- és aratás, a földművelés és az anyai szeretet istennője. 2002-ben, amikor a korábbi Győri Sütő helyett új nevet kerestünk vállalatunk számára, a Ceres bizonyult stílszerű névadónak, míg termékeinknek a Ceres Sütő márkanevet választottuk. Vállalatunk több, mint 60 éves szakmai múlttal rendelkezik. A termékportfólió nagyobb részét a szendvicskenyerek és kalácsok, valamint az egészségtudatos táplálkozást támogató termékek teszik ki, melyeket két telephelyen, Győrben és Miskolcon gyártunk.  A Ceres név mára összeforrott a „legnagyobb toast kenyér gyártó“ megtisztelő elnevezéssel: A formában sült, előre szeletelt és csomagolt kenyereket már az 1990-es évek óta gyártjuk és a termékcsoport iránt folyamatosan növekszik a kereslet. A Ceres így hosszú évek óta a magyar sütőipari piac meghatározó szereplője. A vásárlóink asztalára kerülő pékáru megszokott ízének és minőségének folyamatos biztosításához minőségi alapanyagokra, modern technológiára és szigorú minőségbiztosítási rendszerre van szükség. Ezért népszerű toast kenyereinket és elősütött termékeinket a legfejlettebb nyugat-európai automata gépsorokon gyártjuk.

Termékeinket folyamatosan fejlesztjük, alapvető értékeink közé tartoznak az innovációs készség, a megbízhatóság és kollegáink magas szintű elkötelezettsége. Termékeinket szigorú nemzetközi minőségirányítási, valamint élelmiszer-biztonsági kockázatkezelő rendszer fenntartása mellett állítjuk elő és a vállalat minőségügyi rendszerének felülvizsgálatára évenként sor kerül. Az ellenőrzések fokmérője végső soron a piac, s a folyamatosan növekvő forgalom és termékeink minőségének magas szintű megítélése igazolja erőfeszítéseinket. Hiszünk benne, hogy az elmúlt évtizedekben elért piaci sikereink elsősorban annak köszönhetők, hogy mindíg sikerül megújulnunk és olyan termékeket kínálunk, amelyek megfelelnek vásárlóink igényeinek vagy akár többet is adnak annál.

Fontosnak tartjuk a helyi értékek védelmét, mert az import termékeknek köszönhetően erős piaci versenyre kényszerülünk. Hiszünk abban, hogy a megbízható minőségű, hazai előállítású termékeket gyártó magyar vállatok megfelelő összefogással egymást erősíthetik, ezért csatlakoztunk a „MAGYAR TERMÉK“ Nonprofit Kft. által létrehozott védjegyhasználói közösséghez. A csomagoláson feltüntetett védjegy igazolja, hogy a termék Magyarországon készült, részben, vagy teljes mértékben magyar alapanyagokból. A Ceres Sütő termékein is megtalálható embléma jelzi elhivatottságunkat és bízunk benne, hogy vevőink tudatosan választanak Magyarországon készített, megbízható minőségű termékeket, ezzel munkahelyeket óvnak meg és segítik a magyar gazdaság fejlődését.