Menü

EcoMotive Élelmiszeripari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

2943, Bábolna, Belterület 126/8.
Tel: 34/568-101
Fax: 34/568-102
E-mail: info@ecomotive.hu
Weboldal: www.ecomotive.hu

Az Ecomotive Élelmiszeripari, Kereskedelmi Szolgáltató Kft. 2005-ben fiatal mezőgazdasági és élelmiszeripari szakemberek vállalkozásaként alakult, és 2007. január óta működtet saját tojásfeldolgozó- és porító üzemet Bábolnán. A vállalkozás intenzív termékfejlesztési tevékenysége révén igyekszik egyre hatékonyabb megoldásokat, illetve új termékeket kínálni a feldolgozott tojástermékek piacán.

Termékeink minőségére kiemelt figyelmet fordítunk, ezért teljes tevékenységünket a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági és higiéniai előírások szerint végezzük. Gyártóüzemünk HACCP és ISO minőségbiztosítási rendszereket működtet, és időről időre átesik az élelmiszerbiztonsági és állategészségügyi hatóságok szemléin. Késztermékeink minőségét független, akkreditált laboratóriumban ellenőriztetjük, és az eredményekről minden esetben rendszeresen tájékoztatjuk partnereinket.

Elkötelezettek vagyunk a magyar ipar támogatása mellett, elősegítve ezzel a hazai munkahelyek megtartását, és újak teremtését. Termékeink főként a tésztagyártás, a sütőipar, és a sütőipari adalékanyag-gyártás fontos alapanyagai.
Partnereink olyan élelmiszeripari vállalkozások, melyek számára – hozzánk hasonlóan – szintén fontos, hogy megbízható, kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozzanak.

A Magyar Termék Védjegy használatával azt kívánjuk közvetíteni partnereink felé, hogy a fentiekben említett minőségközpontúság révén mindenkor megbízható minőségű magyar termékekkel állunk rendelkezésükre.