Menü

Gorzsa-Hús Kereskedelmi és Szolgáltató KFT

H - 6800 Hódmezővásárhely, Tanya 3076
Tel.: +36 20 352 9440
Fax.: +36 62 277 712
Email:  gorzsaihusuzem@invitel.hu
Honlap: www.gorzsaihusuzem.hu

A Gorzsai Húsüzem családi vállalkozásként működik 1993 óta. A létesítmény fő profilja kezdetek óta a sertés és szarvasmarha vágás, késztermék előállítás. Családi vállalkozásunk tevékenységi köre a 21 éves működés során nem változott. Ezért mára a térség egyetlen olyan vágóhídja lettünk, ahol megszakítás nélkül teljes jogkörrel minden üzemi tevékenység folyamatosan végezhető. Megőrizhettük a sertésvágás mellett a marhavágást, a darabolás mellett a késztermékgyártást, mely fontos volt számunkra, hiszen csak így láttuk biztosítva azt, hogy késztermékeinkről mindig elmondható legyen, magyar termék.

A 2004. évi átépítés, majd az azt követő felújítás óta megfelelünk a legmagasabb Európai Uniós elvárásoknak. A működtetett HACCP minőségbiztosítási rendszer, a külső akkreditált laboratóriumokkal végzett tételes és rendszeres vizsgálatok garantálják a hús és késztermékeink magas minőségét.

Termékeink

Előhűtött húsok elsődleges előállításán és értékesítésén túl (félsertés, negyedelt marhahúsok), jellemző, hogy magasabb feldolgozottsági szinten, húsrészekre bontva értékesítjük termékeinket.

Késztermékeinkre a hagyományos magyaros ízvilág jellemző. Termékeink előállításához csak természetes alapanyagokat használunk és hagyományos eljárással készítjük. Magyar Termék védjegy használati jogával 2011. óta rendelkezünk.

Beszállítóink

Az élőállatok a térségünkben működő minősített és elismert magyar sertés és szarvasmarha tenyésztő telepekről érkeznek hozzánk. A partnereink többségével az együttműködésünk 21 éve tart.

Tevékenységi kör

Vágóüzem: sertés, szarvasmarha, juh, ló
Daraboló üzem: vágás utáni darabolás, húsrészenkénti értékesítés,
Gyártó üzem: késztermék előállítás (füstölt húsok, sonkafélék, töltelékes áruk)
Kis- és nagykereskedelem, valamint három mintaboltunk ellátása.

Az üzem elhelyezkedése

Az üzem Hódmezővásárhelytől 7 km-re ipari környezetben található. Megközelíthetősége optimális, hiszen már városi belterület érintése nélkül juthatunk el Gorzsáról Budapestre, valamint elérhetőek vagyunk Szeged irányából a négysávos 47-es úton (Hódmezővásárhely déli elkerülő szakasz), Makó irányából az M43-as úton.