Menü

Gyümölcsért Kft.

Cím: 3885 Boldogkőváralja, Külterület 068/8 hrsz.
Email: info@gyumolcsert.hu
Honlap: http://gyumolcsert.hu/

A Gyümölcsért Kft. 2003 óta működő, elismert termelő és értékesítő szervezet, mely fő tevékenysége a tagjai által termelt csonthéjas gyümölcsök értékesítésének szervezése. Legnagyobb mennyiségben kajszibarack termesztésével és értékesítésével foglakozunk, de ez mellett nektarint, őszibarackot, lapos őszibarackot, szilvát és cseresznyét is értékesítünk az Európai Uniós friss piacokon. A TÉSZ 2012-óta rendelkezik spanyol taggal is, így a friss kajszibarackot egyedülálló módon Európában 5 hónapon keresztül, április végétől szeptember elejéig tudjuk biztosítani a vevőink számára.Elsődleges célpiacaink a multinacionális áruházláncok, de termékeink nagykereskedők révén a piacokon és kisebb üzletekben is megtalálhatók Európa szerte. A Gyümölcsért Kft. 2014 óta a Fairfruit Group csoport tagja, amely csatlakozás segítségével további piaci lehetőségek nyíltak számára.

Céljaink

A minőségi gyümölcstermesztés megvalósítása, a közös áruvá-készítés, a csomagolás, a tárolás és az értékesítés feltételeinek megteremtése. A fajtahasználat és a termelés mennyiségének a piaci igényekhez való alakítása, hogy egységes, de kiváló minőségű termékekkel jelenhessünk meg a piacokon.

  •  Fair együttműködés minden termőtájon, a helyi értékek megőrzésével.
  •  Vevőink magas színvonalú kiszolgálása a fogyasztók egészségét fokozó friss termékekkel.
  •  Transzparens, hatékony működés a termelőink és partnereink eredményes fenntartható fejlődését biztosító Fair árbevétel biztosításával.