Menü

Herbária Gyógynövényfeldolgozó és Kereskedelmi Zrt.

H-1134 Budapest, Dózsa György út 144.
Telefon: (06-1) 288 6700
Fax: (06-1) 351 1691
E-mail: herbaria@herbaria.hu
Webcím: www.herbaria.hu

A HERBÁRIA Zrt. hazánk legnagyobb múltú „gyógynövényes cége”. Közel 60 éve működik, a gyógynövénypiac legjelentősebb szereplője.
A gyógynövények felhasználási módjai rendkívül szerteágazóak. Az első, talán legfontosabb terület a gyógyítás és az egészségmegőrzés. A gyógynövények tea, tinktúra, kenőcs, borogatás, fürdő és illóolajok formájában felhasználva a legkülönbözőbb betegségek gyógyítására és megelőzésére kínálnak alternatív megoldást.
A gyógynövények legelterjedtebb és legkedveltebb felhasználási módja még ma is a gyógyteák készítése, melyek több évszázada szolgálják az emberek egészségét.

A HERBÁRIA két megfoghatatlan, de annál értékesebb kincset őriz. Az egyik az elmúlt évtizedekben felhalmozott gyógynövényes tapasztalat. Ezen alapul termékeink hatása, és ezt a tudást adják át a munkatársaink vásárlóinknak. A másik legfontosabb érték pedig az, hogy ma hazánkban a legtöbb ember számára a gyógynövény fogalma a HERBÁRIA névvel fonódik össze.
   
Gyógyteák: egykomponensű gyógyteák és gyógytea keverékek: olyan termékek, amelyeknek alapanyaga kizárólag a gyógynövény hatásos része. A gyógyteák tasakolt és filteres csomagolásban kerülnek kereskedelmi forgalomba.

Az ellenőrzött minőségű gyógynövények nagyrésze hazai gyűjtésből, illetve termelésből származik, ezért joggal és méltán tüntetjük fel a termékek csomagolásán a Magyar Termék védjegyet.