Menü

HESI Sütőipari Kft.

H - 3300 Eger, Sas út 60/a
Lev. cím: 3301 Eger, Pf. 31.
Tel.: 36/412-522
Fax: 36/412-131
E-mail: info@hesi.hu
Honlap:  www.hesi.hu

HESI Kft.   -   A megbízható minőség!

Cégünk a régió tradicionális sütőipari gyártójaként társasági formában 1993-tól működik. A társaság székhelyén, Egerben és telephelyén, Bélapátfalván folytatunk termelő tevékenységet, termékeinket nagyobb részben saját gépkocsi parkkal, részben vállalkozókkal juttatjuk el a fogyasztókhoz.
A választékot a különféle korszerű kovászos kenyerek, pék- és finomsütemények, panír morzsák, valamint friss és gyorsfagyasztott tésztafélék alkotják. Ezek közül is kiemelkedik a réteslapok gyártása, melyek nemcsak az Észak-magyarországi régióban, de áruházláncokon keresztül országosan is ismertek, s önmagukban is mintegy 25 féle terméket jelentenek. A réteslapok exportja is meghatározó, felvevő piacaink Ausztria, Németország, Svájc és Hollandia.
Termékeink minőségének magas színvonalát, versenyképességét korszerű technológiával, a táplálkozás-tudományi kutatási eredmények és a vevő igények    figyelembe vételével, folyamatos gyártmányfejlesztéssel és évente, emelt szintű megfeleléssel auditált IFS minőségirányítási rendszerrel biztosítjuk.
Társaságunk 100%-os magyar tulajdonban van, évről évre eredményes gazdálkodást folytat. A foglalkoztatottak száma átlagosan 180 fő, ezzel cégünket a régió meghatározó foglalkoztatójaként tartják számon. A termelés mellett a szakemberképzésre szintén nagy hangsúlyt fektetünk, átlagosan 90 fővel kötünk tanulószerződést a szakma gyakorlati elsajátítására, ezáltal a szakmunkás utánpótlásra is gondolva.