Menü

Integrál Zrt.

H-6100 Kiskunfélegyháza, Csongrádi út 101.

Tel.: 76/561-002

Fax.: 76/463-580

Email: baromfi@integralzrt.eu

Honlap: www.integralzrt.hu

Az INTEGRÁL Zrt Baromfifeldolgozó Üzeme 100%-os magyar tulajdonú üzem, amely jelenleg a világ egyik legkorszerűbb hízott vízi szárnyas feldolgozója.

A létesítmény helyén már az 1960-as években is egy, a hízott liba feldolgozással foglalkozó üzem állt, amely 1983 óta rendelkezik export engedéllyel- HU 43 EK- és azóta töretlenül van jelen a nemzetközi piacokon.

Kezdetektől meghatározó szereplői vagyunk a hízott baromfi ágazatnak, a belföldi és az exportpiacokon egyaránt.

Az üzem a folyamatos bővítés, korszerűsítés eredményeként, napjainkban éves szinten 8-900 ezer db hízott libát és 6-700 ezer darab hízott kacsát dolgoz fel.

Termékeink keresettek a világ több országában: az Európai Unión kívül, távol-keleti országokban (Japán, Hong- Kong, Tajvan), Kanada a teljesség igénye nélkül.

Természetesen jelen vagyunk a belföldi piacon is. Baromfifeldolgozó Üzemünk termékei az INTEGRÁL Zrt. saját boltja mellett több üzletlánc polcain is elérhetőek a hazai vásárlók számára.

 

A siker záloga a válogatott, ellenőrzött alapanyag, melynek nagy részét a 2008 óta működő saját termeltetési integráció által biztosítjuk.

Elengedhetetlen a higiénikus gyártási környezet, a korszerű technológia alkalmazása és nem utolsó sorban a megbízható, képzett dolgozói állomány, melyek együttesen nélkülözhetetlenek a minőségi termékgyártáshoz.

Az állandó jó minőségű és biztonságos termék- előállítást az integrált minőségirányítási rendszer is biztosítja, melyet 2005 év óta működtet és fejleszt az üzem. Jelenleg IFS és ISO 22000 szabvány szerinti működéssel nyújtunk garanciát a vevőink és fogyasztóink számára.