Menü

Inter-Thermo Kft.

Cím: 8500 Pápa, Göncöl u. 10/a
Tel.: +36 89 510 505
E-mail: inter-thermo@inter-thermo.hu
Honlap: www.inter-thermo.hu

Az Inter-Thermo Kft. fennállásának 25. évfordulójához érkezett. Büszkék vagyunk arra, hogy a vállala teljes egészében megőrizte magánérdekeltségét, s megbízható partnerként működik a hűtéstecnika széleskörű területén, mind Magyarországon és a környező országokban.

Vállalatunk missziója mára lényegeseen sokoldalúvá vált, hiszen a kezdeti szerviz tevékenységünket az évek során bővítettük és fejlesztettük speciális gyártási technológiákkal és azok forgalmazásával egyaránt.

SZERVÍZ:
Legnagyobb értékmérője a hűtőiparon belül végzett munkánknak a különféle hűtéstechnikai projektek megvalósítása, a tervezéstől a kivitelezésig, amihez hűtéstechnikában jártas, kiemelkedő szakmai háttérrel rendelkezünk. Az ország területén számos hűtőszerviz tevékenységgel foglalkozó megbízható alvállalkozóval van kapcsolatunk, akik szükség esetén megrendelőink rendelkezésére állnak.Nagy gyakorlattal rendelkező épületgépész és élelmiszeripari mérnökök segítik munkánkat. Társaságunk legfőbb feladatának és küldetésének tartja, hogy meglévő és leendő ügyfeleinek szakmailag a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa. Tevékenységünk javarészt ipari, mezőgazdasági, kereskedelmi megrendelőkhöz kapcsolódik, de a lakossági ügyfelek megbízását is készséggel teljesítjük.

Tevékenységi köreink:
Normál és mélyhűtő kamrák építése, akár szigeteléssel együtt is - szupermarketek háttérhűtése kiszolgálópultokkal, polcrendszerekkel valamint zöldség és gyümölcstárolók hűtése, panelozása - mélyhűtő tárolók, gyorsfagyasztók, sokkoló kamrák hűtése és szigetelése - élelmiszeripari és feldolgozó üzemek komplett hűtése - élelmiszer üzletek háttér hűtése és kiszolgáló pultok telepítése – szivárgásvizsgálat meglévő és általunk gyártott berendezéseken – szervizelések, karbantartások.

GYÁRTÁS:
Gyártási tevékenységünk széles választéka kiterjed az EGYEDI és standard lamellás levegő-hűtő/fűtő közegű hőcserélők valamint a hűtőelpárologtatók, légtechnikai berendezések és léghűtéses kondenzátorok előállítási folyamataira. A pápai üzemünk felszereltségével és az ott dolgozó szakembereink segítségével hatékony munkafolyamatok és modern technológiájú berendezések alkalmazásával mostanra jelentősen növeltük termékeink versenyképességét, minőségét és megbízhatóságát. Rugalmasságunk lehetővé teszi, hogy rövid határidővel tudjuk kielégíteni vevőink igényeit a hűtéstechnikai iparágban. Az alkalmazott technológia lehetőséget nyújt az egyedi termékek – a mérettől eltérő vagy esetleg már nem gyártott termékek pótlására is, illetve további alternatíva egyedi termékek előállítása, nemcsak hűtőgázra, hanem glykolra vagy vízre is. A gyártást, valamint a hűtéstechnológiai szerelést 2004-től az EUROCERT tanúsítása alapján MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minősítéssel végezzük. Termékeink rendelkeznek CE tanúsítvánnyal.

Tevékenységi köreink:
Ipari léghűtők, ventillátoros elpárologtatók - kiszolgálópultokba, hűtővitrinekbe, gyorsfagyasztókba hűtő elpárologtatók és légkondenzátorok - légkezelők, légfüggönyök, folyadékhűtők, kaloriferek valamint közvetítőközeges léghűtők - mezőgazdasági gépek, egyéb gépjárművek lamellás hőcserélőinek - egyedi lamellás hőcserélők gyártása, tervezése, kivitelezése és szállítása.