Menü

Kanizsa Pékség Sütőipari és Kereskedelmi Zrt.

Levélcím: 8800 Nagykanizsa, Kinizsi u. 95  Pf. 38

Központi telefonszám: +36 (93) 311 151

E-mail: titkarsag@kanizsapek.hu

1994-ben megalapított Bonbonetti Rt. jogutódja a Kanizsa Pékség Zrt., 100%-os magyar magántulajdonú vállalkozás, Zala, Somogy, Vas megye meghatározó, a régió egyik legdinamikusabban fejlődő sütőipari vállalkozása. Jelenleg a termékgyártás a nagykanizsai telephelyünkön, valamint a 2008. márciusában elindult zalaegerszegi új sütőipari üzemünkben történik. A cégcsoportnál az alkalmazottak száma meghaladja a 245 főt. 36 teherautóval naponta 600 vevőpartnert (hiper- és szupermarketek, diszkontok, magánvevők, intézmények, szállodák, büfék) akár többszöri beszállítással szolgálunk ki sütő- és cukrászipari termékekkel. Vevőink több, mint 200 féle sütőipari termékből választhatnak. Napi friss pékáruk gyártásán kívül fagyasztott- és tartós pékáruk, sütemények, torták, hidegkonyhai készítmények és szendvicsek előállításával foglalkozunk. 36 saját szakboltunkban naponta több mint 5000 vevőt szolgálunk ki.

Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos fejlesztésre és a vásárlói elégedettségre.Az élelmiszerbiztonság érdekében évek óta a HACCP minőségbiztosítási rendszert működtetjük. A szónak magyar megfelelője a Veszélyelemzés, kritikus szabályozási pontok elnevezés. Ez mellett 2008. októberében sikeresen bevezettük mindkét üzemünkben az IFS Nemzetközi Élelmiszer Szabványt (International Food Standard). Az IFS audit lebonyolításának egyik feltétele, hogy a vállalat már rendelkezzen működő HACCP rendszerrel. Az IFS standard az élelmiszerbiztonság és a gyártók minőségi színvonalának egységes ellenőrzését szolgálja. Jelenleg az egyik legelfogadottabb és legelterjedtebb minőségbiztosítási rendszer; sok áruházláncnál a szállítás feltétele ennek megléte. Maga az IFS rendszer a minőségpolitikára, a vevő igényeire fókuszál.

Kezdettől fogva célkitűzése volt cégünknek a természetes, házias ízek előtérbe helyezése. Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy termékeink finomak, egészségesek és egyediek legyenek. Ennek érdekében kerüljük a mesterséges anyagok használatát, kenyereinket igazi – saját érlelésű – kovásszal és rozskovásszal készítjük. Az alapanyagok kiválasztásánál nem csak az árat, hanem a tényleges értéket és minőséget vesszük figyelembe. A barna bélzetű kenyérfélék tésztáját nem színezzük, valódi teljes kiőrlésű liszteket használunk. Üzemünk természetes enzim-alapú sütésjavító ill. –könnyítő adalékanyagokat használ, amelyek a sütési technológia során – tésztaérésnél, kelesztésnél – fejtik ki hatásukat.Dolgozóink jól képzett, rendkívül értékes szakemberek, akik tudatában vannak felelősségüknek.Elsődleges célunknak tekintjük, hogy az egészséges táplálkozás az emberek életének szerves részévé váljon. Igyekszünk megfelelni az egészségtudatos vásárlók igényeinek. Lépést tartunk az új tudományos felfedezésekkel; minőségpolitikánkba és üzleti filozófiánkba beépítjük az új táplálkozás-tudományi eredményeket.Cégünk a finompékáruk gyártásához használt sütőmargarint 2009. február elején leváltotta egy transz-zsírsavban szegény, szívbarát margarinra – a megszokott élvezeti értékek és termékállagok azonos megtartása mellett.A hagyományos valamint az egészségtudatos étrendbe illeszthető pékáruk gyártásán kívül évek óta növekedési pályán van cukrászatunk. Új cukrász üzemünk 2008. júniusától működik. Jelentős családi eseményekre (ballagás, esküvő, születésnap) vegyes süteményes-tálakból, klasszikus és egyedi tortáink széles kínálatából választhatnak a kedves vevőink. Több mint 40 féle süteménnyel büszkélkedünk, melyek közt megtalálhatók mind a tradicionális, mind a saját recept alapján készült házi sütemények, torták.A 2006-os év legnagyobb termék-innovációja a szendvicsek és hidegkonyhai készítmények gyártása. A friss zöldségekkel, salátákkal készített szendvicseknek nemcsak a látványa, hanem az íze is ellenállhatatlan.

A társaság üzletfilozófiájaKiváló és változatos termékekkel, korrekt üzleti magatartással, színvonalas minőségbiztosítási rendszerrel szeretnénk megnyerni a vásárlók mind szélesebb körének bizalmát. Stabil vásárlói kört igyekszünk kialakítani a kis- és nagykereskedelmen keresztül, hogy partnereink megelégedettségére alapozva tervezhessük a jövőt.Nap mint nap megbízható gyártó- és szállító partnerek vagyunk.

Az Ön péksége!