Menü

Mary-Ker Pasta Kft.

Székhely: 2120 Dunakeszi, Bem u. 9.
Postacím: 1244 Budapest, Pf.: 751.
Telefon: +36 27/351-740
Fax: +36 27/200-302
Honlap: www.szeretematesztat.hu
E-mail cím: koronateszta@koronateszta.hu

A Mary-Ker Pasta Kft. 100%-ban magyar, családi tulajdonban lévő társaság.

Fő profilunk a kiváló minőségű, és a magyar piacon egyedülálló módon friss, pasztőrözött tojáslé felhasználásával készülő tojásos, tojás nélküli, funkcionális, reform és durum gépi száraztészták gyártása és forgalmazása.

1994-ben társaságunk megvásárolta a Dunakeszi Konzervgyár száraztésztaüzemét, melyet több fejlesztési ütemben bővített illetve korszerűsített.

Beruházásaink, technológiai fejlesztéseink teljes összege meghaladta a 2,9 Mrd Ft-ot.

2013. évben a Mary-Ker Pasta Kft. megvásárolta a székesfehérvári tésztagyárat. Az expanzió eredményeként cégünk jelenleg Magyarország legnagyobb száraztésztagyártói kapacitásával rendelkezik.

A társaságunk által kiépített és működtetett HACCP, illetve minőségbiztosítási rendszerünk emelt szinten megfelel az IFS 5. szabványnak.

A Mary-Ker Pasta Kft. száraztészta termékeit kiváló minőségű magyar alapanyagok és csomagolóanyagok felhasználásával készíti.

Cégünk Közép-Európa legnagyobb és egyik legkorszerűbb technológiai hátterével rendelkező tésztaüzemét tudhatja magáénak, Dunakeszi, és Székesfehérvári telephelyén 5 gyártóvonalon, akár 40.000 tonna tészta is készülhet évente.