Menü

Merian Foods Élelmiszeripari Kft.

Név: Merian Foods Kft.
Cím: 5900 Orosháza, Szarvasi u. 16.
Telefon: +36 68 814 155
Email: rendeles@merian.hu
Honlap: www.merian.hu

A Merian Foods Élelmiszeripari Kft. Magyarország egyik legnagyobb baromfi - készítmény előállítója, valamint hízott liba-, és kacsamáj feldolgozója.

Magyarországon a baromfiipart elsők között 1896 - ban Orosházán alapította meg a B. M. Bernardinelli család, így Orosháza méltán nevezhető a magyar baromfiipar bölcsőjének.

Ezekre az alapokra épült később a feldolgozóipar is: a vörösáru – gyártás az 1960 – as években indult. Első, igazán nagy újításként, 1982 – ben elsőként jelent meg cégünk a magyar piacon baromfi párizsikkal és virslikkel (Orsi márkanév alatt), sőt, a folyamatos fejlesztésekből kifolyólag - szintén elsőként - kínáltunk 60 nap fogyaszthatósági idejű termékeket a kétszeres hőkezelésnek köszönhetően. Az Orsi termékcsalád tagjai színes skálát mutatnak: a virslik, és a párizsik mellett felvágottak, májasok, és konzervek is szerepelnek benne.

Magas májtartalmú liba-, illetve kacsamáj termékeink Rex Ciborum márkanéven kerülnek forgalomba. Ezek a termékek a legexkluzívabb kategóriába sorolhatóak nemcsak a hazai, hanem a világpiacon is – amint azt már a latin eredetű név is sugallja: a királyok étke, az étkek királya.

Márkatermékeink mellett több hazai-, illetve külföldi üzletlánc sajátmárkás kínálatában is szerepelnek termékeink (például: CBA, Reál, Auchan, Penny Market).

Amint kitűnik, cégünk története során folyamatos újításokkal lepte meg fogyasztóit, s az évtizedek során megtartotta alapítóatyái hozzáállását tevékenységéhez: a kínálat szélesítése, illetve a fogyasztói igényeknek való megfelelés mellett a kiváló minőség biztosítása az elsődleges. Utóbbit a bevezetett ISO, IFS, és HACCP rendszereknek megfelelő termék - előállítás garantálja.

A feldolgozás teljes, - a termék összetételét, ill. érzékszervi tulajdonságait meghatározó - folyamata Magyarországon, Orosházán történik.

A tradíciót viszi tovább, s tartja kiemelt céljának a magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Merian Foods Élelmiszeripari Kft. Jelszavaink: Hagyomány – Minőség – Megbízhatóság – Rugalmasság.