Menü

NATURLAND Magyarország Termelő és Kereskedelmi Kft.

Cím: 1106 Budapest, Csillagvirág u.8.

Tel: 1/431 2000

Email: kereskedelem@natureland.hu

Honlap: www.naturland.hu

A NATURLAND Magyarország Kft. 1998-ban alakult gyógyszer és gyógytermékek gyártására. A NATURLAND által gyártott kozmetikai termékek, gyógynövény teák, étrend-kiegészítők, illóolajok és gyógyszeralapanyagok száma mára már meghaladja a háromszázat, az éves szinten gyártott termékeink darabszáma pedig eléri a kilencmillió darabot.

Az öt gyógyszerforma (tabletta, kúp, kenőcs, folyadék, aszeptikus oldat) gyártására alkalmas gyógyszergyártó üzemünk kapacitásában és felszereltségében szinte egyedülálló hazánkban. Nógrád megyében, Pásztó városa mellett működik a gyógyszergyártási engedéllyel rendelkező teaüzemünk, ahol a Naturland teakeverékek és monokomponensű teák gyártása folyik.

A gyártókapacitáson túl rendelkezünk saját országos üzletkötői hálózattal és szállítókapacitással. A NATURLAND termékek ismertetését a gyógyszertárak felé saját patikalátogatói hálózatunk végzi. A NATURLAND termékek nagy része mára már nem csak gyógyszertárakban és gyógynövény szaküzletekben, hanem hazai- és nemzetközi élelmiszer láncokban is megvásárolhatók.

A termékeink gyártásához szükséges beszállítói kör kiválasztásánál nagy hangsúlyt fektetünk az alap segéd és csomagolóanyagok magyarországi származására. A teagyártáshoz felhasznált alapanyagaink lehetőség szerint magyarországi termeltetésből és begyűjtésből származnak.

Büszkék vagyunk arra, hogy a NATURLAND márka 25 éve - 1989 óta - jelen van a magyar piacon.